Anbefalinger

En spennende dag på stranden!

Hei!

I dag dro vi en tur på stranden i Cape coral. Vi kom dit i 10 tiden. Det var fint vær fram til klokken 1, da det kom en skikkelig thunderstorm som det vanligvis gjør på sommeren pga klimaet. Vi satt oss da under et tak og leste bok og snakket. Koselig var det forde :-) Det var satt opp masse skilt på stranden der det stod at vi ikke kunne gå i vannet pga en bakterie som var kommet i havet på CC beach. Det kom 3 forskjellige nyhetskanaler og skulle intervjue folk som hadde badet der i dag. Vi hadde heldigvis ikke badet, men ble spurt om å bli intervjuet forde. Vi sa nei da, hehe! Nå skal vi se på frustrerte fruer og spise grillmat! Solen har tittet fram igjen :-)

Litt bilder fra stranden!
Hva gjorde du i dag/i går?

Mine leppestifter

Heei! Jeg tenkte å vise dere mine leppestifter som jeg har nå. Håper dere like innlegget :)


Denne er fra Maybelline og er i fargen 630 - RED REVOLUTION. Denne kjøpte jeg for en god stund siden i Florida. Jeg er kjempe fornlyd med denne og bruker den en del på sommeren. Den gir deg helt knall rød lepper, og er kjempe fin til selskap o.l


Fra Helena Rubinstein og er i fargen 351 - Golden ruby. Jeg elsker denne, syns fargen er kjempe fin. Blir mye brukt :D


Denne er også fra Helena Rubinstein, og er i fargen 74 - Touch of lace. Denne fikk jeg til jul, og er kjempe fornøyd. Veldig fin hvis du vil ha en naturlig look. 


Fra Viva la Diva og er i fargen 21, Pink Beige. Jeg fikk denne av mamma for kjempe lenge siden, men syns den er veldig fin. Utrolig fin til hverdags.

Jeg har ingen leppestifter fra mac enda, men håper å finne en fin en i USA til sommeren. Var på vei å kjøpe en i påsken, men ble ikke noe av.. Hehe :-)

Hva syns du om leppestiftene mine? // Hvem leppestifter har du?
Spørsmålsrunden her!

 

Middags besøk

Heisann. Senere kommer Aleksander og Maritha på middagsbesøk. De reiser du Florida i morgen, altså ditt jeg reiser om 13 dager (!!) De skal være der i 5 uker elns, utrolig heldige! Blir koselig å få dem på middagsbesøk i dag, lenge siden sist. :)

Ellers idag skjer deg ingenting. Kose dressen er på og jeg skal bare daffe før jeg drar på dansing. Deilig, det trenger jeg! 
IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN!! >HER< 


Sorry for arkiv bilde, men jeg ser rett og slett ut som en dass nå..

Hva skal du idag? :)

Bildene jeg kjøpte

Hei dere! Husker dere på lørdag da jeg sa at jeg kjøpte 2 bilder? HVertfall de skal jeg vise dere nå ;)Disse 2 bildene er så koselige syns jeg. Sort/hvit bildet er av Kristina og meg og det med farger er av Victoria og meg. Vinduskarmen ble med engang mye finere med bildene der. Er kjempe fornøyd! Jeg tok disse bildene ut på japan photo for 4 kroner per stk! Veldig billig, men det er bare for 10x15, altså det miste. Rammene kjøpte jeg for nille for 15 kroner per stk. Billig! :)Hva syns dere?

SOFTLIPSSoftlips er en lypsyl som jeg fikk til jul. De gir utrolig bra fuktighet. Jeg eeeelkser de. Jg vet ikke helt hvor du kan få tak i de, men disse er kjøpt i USA.  Jeg har peppermnte og Pearl softlips. De er himmelske. Lukter godt gjør de også. De har tilogmed solfaktor! Pepperminten har 20, og Pearlen har 15. Genialt! :) 

Hva er din favoritt lypsyl? 

Anbefaling

Hei. Kérastase Nutritiv er en utrolig bra hårkur fra L'oreal Paris for deg som vil ha glansfullt og mykt hår. Den skal brukes akkurat som en balsam. Du tar den i håret og venter et par minutter også skylder du den ut. 

Jeg syns hårkuren er utrolig bra og er utrolig fornøyd. Også lukter den utrolig godt. Jeg gir den en sterk 5'er. Anbefaler den på den sterkeste! :)

Skal du prøve hårkuren?

Favoritt topper

Hallo! Nå tenkte jeg å vise dere mine favoritt topper. Jeg har selvfølgelig noen flere som jeg ikke finner eller som er litt for sommerlige. Så her har dere mine favoritt vinter topper ;)


Lyserosa genser fra Bik Bok

Blå genser fra Bik bok

Blå topp fra Bik bok

Bluse fra Bik bok

Skjorte fra H&M
De fleste toppene du ser her er fra Bikbok, men jeg handler på andre butikker også altså. Jeg har veldig mange andre topper jeg elsker, men som ikke passer til årstiden.

Hvem topp likte du best?