Bilder

Photo: NORA

Hei, jeg hat tatt noen bilder av Nora nå i kveld og tenkte å dele de med dere. Jeg syns de ble veldig fine, håper Nora ble fornøyd :)


Hva syns du om bildene?

Dance

Heisann :-) På danseshowet i helgen var det en fotograf som tok bilder av danserne i kostymer o.l! Jeg og venninne mine tok noen bilder der som jeg tenkte å vise dere, alle ble ikke like fine, men koselig var de! Her har dere bildene:Oi..Hva syns du? 
-Silje 

Justin Bieber ukenAloha! Rett etter skolen i dag srar jeg inn til oslo med Kaja. Vi skal på Justin bieber konserten i morgen! Gleder meg helt sykt mye. Vi skal sove i Oslo i fra i dag til onsdag. Også drar vi hjem tidlig på onsdag, siden vi begynner seint på skolen! Åååh, nå begynner Bieber hysteriet snart! Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! Husker dere jeg blogget om at jeg var på operataket 31.mai? DET VAR HERLIG, og i morgen skjer det igjen! Æææ :D


Skal du på JB? // !6, 17 eller 18?


Instagram

Hei dere! Jeg tenkte siden jeg ikke har fått tatt noen bilder enda, så kunne jeg vise dere mine siste oppdateringer fra instagram. Jeg heter siljenordmo, og jeg legger ut mye bilder som ikke blir lagt ut her på bloggen ;)

1.Meg, 2. Cape Coral beach, 3. Bassenget, 

4. Neglakk, 5. Meg på starnden, 6. Cape Coral beach,


      
7. Meg hopper fra båten, 8. Meg, 9. Verdesn beste jordbær smoothie
      
10. Meg på flyplassen, 11. New York skyline, 12. Victoria lagde påskeegg til meg fordi jeg ikke fikk i år♥

For flere bilder følg meg på instagram - siljenordmo

Norwegian nature details

Hei dere! Jeg har tatt noen natur bilder til dere, veldig mange av dem ble utrolig stygge. Jeg er ikke den beste fotograf så de er ikke så proffe akkuratt. Her er noen av de jeg syns ble litt fine:


Åååh, Norge har så fin natur. På sommeren så elsker jeg å ta naturbilder, da er det så utrolig mye fint å ta bilde av! Herlighet, gleder meg til allerede!

Hva syns dere om bildene? 

Vennskap er en gave

Vennskap er en gave
Fra kjærslighetes have
Hjerter er tegn
På vennskap uten regn

Regnet er tårer
Fra venner som sårer
Smil og latter er lykke
Og vennskapets smykke 


Diktet har jeg laget selv til en oppgave på skolen i fjor. Hva syns dere om det? Jeg blir ikke lei meg hvis dere ikke likte det, men jeg syns diktet fører et godt budskap. 

Hva syns du om slike innlegg? 

Winter wonderland

Hei! Flinke Victoria som har tatt bildene. I dag har pudersnøen lagt seg her i tønsberg. Syns det er fint at ikke vineteren er helt ferdig enda, utrolig koselig med litt snø. 

Hva syns du om bildene?

Friendship


Hallo! Victoria og jeg har vært venner veldig lenge, og jeg ville dele disse bildene med dere selvom de kanskje er litt gamle. Disse bildene ble tatt i begynelsen av sommeren 2012 av Elise, søsteren til Victoria. Jeg syns bildene er så koselige! Liker bildene veldig godt! Friendship never ends! ♥

Hva syns dere om bildene? :-)