Blogg

Video, Innkjøp ++

Hallo dere! Nå holder jeg på å laste opp innkjøpsvideoen til dere, så den kommer enten i kveld eller i morgen. I går kjøpte jeg en shorts fra h&m til 199 kr :


Elsker den!

Denne uken har vært et slit (!!) Har hatt samfunnsfags prøve, innlevering, matte prøve også skulle jeg egentlig hatt engelsk fremføring. Men lærerne skjønte heldigvis at det ble for mye på en uke, så de utsatten den. Det er så sinsykt mye på skolen nå, og det enste jeg gjør etter skolen er lekser, pugge øving og dans. Har ikke tid til noe mer. Forresten, så forstuet jeg tommelen min i gymmen i går. Alltid meg! Ååå, dritt! Ikke bra nå rett før show og eksamen... Haha, nok om det!

Nå er det helg og jeg skal kose meg i sofakroken med mamma. Lenge siden sist, så det blir koselig! I helgen skal jeg danse, fellestrening. Det er jo forestilling neste helg! Dere må komme å se på!! Extend setter opp tornerose - extenden edition. Billetter kan dere kjøpe hos extend eller ringe 3336778 mellom 3 og 9 i hverdagen. Løp og kjøp - dere vil ikke angre!

-Silje

Ny header!

Hei! Som dere kanskje ser har jeg fått ny header. Jeg har faktisk laget den selv, haha! Ble litt lei av den andre og følte jeg trengte ny. Håper dere likte den! Spørsmålsrunden er klar og kommer i mrg en gang. Har skrevet innlegg og det er tidsinstillt til dere. Stay tuned ♥Likte du den nye headeren?

Spørsmålsrunde

Hei dere! Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, siden jeg ikke har hatt det på en lang stund. Jeg tenker jeg svarer på video, hvis det kommer masse spørsmål! Jeg svarer nok om 1-2 ukers tid. Spør masse, svarer på det meste. =)Hva lurer du på? 

My favourite shoes

Først mine uggs fra CAB. Jeg elsker de! De er utrolig konfortable og deilig å gå i, kan ikke si at de er så veldig fine men gud og deilige de er! Uggs er de beste vintersko du kan gå med! Disse kjøpte jeg på skosalget for 499,-


Mine nye høyhelte sko fra dinsko. Jeg er så utrolig forelsket i disse skoene! Samtidig som at de er skikkelig kule så er de gode å gå i. Veldig konfertable, jeg kjøpte med en såle og derfor er de veldig deilige å gå med. Dinsko 499,-


Til sist men ikke minst mine hvite høye Converse. Åååh, de er helt klart mine favoritt sko. Gode å gå i, passer til det meste, kule og åå! ELSK!♥ Disse har jeg kjøpt i Florida på en converse butikk for 50 dollar! Kjøper de fleste conversene mine der, halv pris fra Norge.

Hva er dine favoritt sko?

Nytt design!

Hallo dere! Som dere ser så har jeg fått nytt design på bloggen. Jeg har laget det selv og er faktisk ganske fornøyd. Føler at bloggen ble mye finere med engang jeg fikk en ordentelig header. Håper du også liker designet mitt :-)Hva syns du om designet og headern min? :)

Back on track

Hei!  Nå etter en liten bloggpause så har jeg endelig bestemt meg for å komme tilbake. Jeg har savnet det veldig, så skal bli deilig å starte igjen. Håper at alle gamle og nye vil følge meg videre. 


 
Godt nyttår alle sammen! :-)

-Silje 

Takk :-)

Hei dere, jeg har veldig lite blogg innspirasjon osv så jeg legger ned bloggen enstund. Jeg kommer tilbake om en stund, men jeg har rett og slett ikke tid til blogg nå. Tusen takk for at dere fulgte meg og bloggen min og jeg håper dere vil følge meg når jeg starter opp igjen. Snakkes om en ganske lang stund, Silje :)