Gull verdt

Svelvikstranda

Hei dere!

Ble ikke noe blogging i går.. Jeg dro rett ut til Tjøme på campingplassen til Jade-Celine etter skolen. Jade-Celine og Victoria sluttet før oss, så de tok en tidliogere buss en oss. Og vi klarte selvfølgelig på kjøre feil.. Vi glemte helt å gå av bussen ved sundene for å bytte buss så vi landet helt feil. Hehe, så måtte vi sette oss på en bussplass å vente på enda enn buss..Når vi kom fram på campingplassen, hadde Victoria og Jade-Celine tatt båten til butikken for å kjøpe mat, siden vi var så treige. Hehe.. Vi fant selvfølgelig ikke campingvognen så vi satt oss på et bord nede ved sjøen og ventet på jentene. Resten av kvelden var veldig koselig, vi fikk snakket mye. Latter var det også mye av! Dessverre måtte Kristina og Katarina hjem for å sove der mens Jade-Celine, Victoria og jeg sov i campingvognen. Hehe. En veldig koselig kveld på Tjøme. Neste gang er om 4 uker, hehe..Kommer nok et innlegg litt senere, blogges :)

Video - fails

Hei dere! Hvis dere ikke har sett spørsmålrunden så er den i innlegget under :) Jeg har redigert en fails video nå, som jeg tenkte å legge ut her. Ikke så mange morsomme tabber denne gangen, men noe er det jo da. Hehe! I dag skal jeg være med katarina og starte å pakke, siden det bare er 5(!!) dager til vi reiser og uken er full. Hehe, her har dere videoen: 

Hva syns du? // Hva skal du idag?

Idyll

Hei alle sammen! I dag har jeg vært på hytten til Victoria ute på Tjøme. Det er helt nydelig der, og de har en veldig fin hytte. Vi har fått mye ut av dagen for å si det sånn. :) Vi har solt oss og badet, selvfølgelig. Vi har også padlet i kajakk! Hadde aldri prøvd det før, så det var veldig gøy. Vi spilte også kortspill og ulike brettspill, det er så koselig! Vi grillet god mat også. En kjempe fin dag på Tjøme!
Skjønne valpen, Mio! Victoria sin nye hund. Nydeligste skapningen <3


Hva har du gjor tidag? // Har du vært på Tjøme før?

Ikke glem spørsmåløsrunden, still spørsmål HER 

Jentekos!

Heihei! Helgen så langt har vært veldig bra. I går hadde jeg overnatting av Victoria, Katarina, Jade-Celine og Kristina. VI spiste kjempe god taco, og is og bær til dessert. Vi danset og badet i andredammen på kvelden. I dag var vi veldig slitene når vi våknet, så vi har tatt det helt med ro. Vi spiste god frokost ute i solen og tok oss enda et bad etter det. Det er så sykt varmt å deilig her nå! Sikkert flere som har det sånn. Kamilla kom også en tur utover dagen, vi har hørt på musikk, badet og gjort koselige ting i solen! Fantastisk helg :-)


Hva har du gjort i helgen? 

Om 23 dager...

.. Reiser Victoria og jeg til Florida! 

Nå er reise bestilt, og bare 23 dager igjen til jeg skal til Florida med bestvenninnen min. Vi reiser 20. Juni og reiser hjem 18.juli. $ fantastiske uker i varmen. Gleder meg veldig, det blir utrolig bra! I dag hadde vi vår siste prøve før sommeren og det er så utrolig deilig å være ferdig med det. Nå er det bare å stille opp på skolen igjen. Gleder meg helt villt til ferie og å ha med Victoria til pappa. I 7.klasse var Victoria med meg til Egypt, og det var utrolig gøy. Noe jeg aldri vil glemme! Blir sikkert like bra denne gangen å, om ikke bedre. Du kan tro det skal shoppes og tænes ;) 

Har du vært på ferie med bestevennninna de før? // Skal du det?

Brygga med jentene!

God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en super koselig middag på brygga med jentene! Vi bestillte alle sammen nydelig lasagne til middag. Også spise vi en god dessert. VI fikk snakket masse og kvelden var fylt med mye latter! Herlig. Sitter igjen med en utrolig god følelse, hadde det så hyggelig. Jenter, dere er fantastiske! ♥


-Silje

17 MAI

Hei dere! Hadde dere en fin feiring i går? Jeg var først å gikk i barnetoget i byen før jeg dro ut med pappa og tok en kaffe på en café. Jeg var hjemme og spiste lunsj og ute en tur med Victoria og Nora. På kvelden var jeg på 17. mai fest hos Kamilla med mange av jentene. Først var vi og så på russetoget, som var veldig gøy! Hehe. Hos Kamilla var Vilde, Nora, Kaja, Jade-Celine, Victoria, Katarina, Kristina ig Victoria. Det var veldig hyggelig! VI spiste god grillmat til middag og bær, frukt og kake til dessert. Så bestemte vi oss for å dra ned å se på fyrverkeriet nede på brygga. Så da gjorde vi det og. En veldig koselig kveld med jentene, koste meg masse! :) ?Hvordan feiret du 17. Mai? // Hadde en fin dag?

Konfirmasjons gavene

Hei dere! Jeg tenkte å vise dere bildet av konfirmasjons gavene jeg fikk i går. 

Av Tanten min fikk jeg en ring og et armebånd med fødselsteinen i desember. Jeg syns selv at ringen er utrolig nydelig, armbåndet også såklart! Jeg liker blå fargen ekstremt godt :)Av Kristina fikk jeg et smykke som jeg hadde ønsket meg. Jeg så det i butikken og syns det var dødsfint, også var jeg så heldig at jeg fikk det av henne ♥

Av Victoria fikk jeg en lommebok. Jeg trengte ny lommebok, og den jeg fikk var utrolig sommerlig og fin! Jeg var i byen en dag med Kristina og så den lommeboken, men kjøpte den ikke. Også fikk jeg den av Victoria, kjempe fornøyd :DAv pappa fik jeg speilrefleks kamera som jeg har ønsket meg lenge. Jeg fikk lov å åpne gaven dagen før, altså på lørdag for å kunne få ta bilder med det selve konfirmasjons dagen. Jeg fikk Canon EOS 650 D og er strålende fornøyd! Jippi♥Også sist men ikke minst, Bunaden! Jeg arvet bestemor sin bunad som jeg sa. Åååå, den er så utrolig fin. Som mindre aldre ville jeg veldig gjerne ha lik bunad som mamma, for jeg syns den var så fin. Nå er jeg skikkelig glad jeg sa ja til bestemor sin. Jeg er så utrolig fornøyd, kunne ikke fått en bedre gave fra bestemor! :D


Målselv bunad.

Som alle andre konfirmanter fikk jeg også en del penger. Fikk penger fra resten av familien, og mangler 1 konfirlutt eller 2 . Jeg er kjempe fornøyd med gavene jeg fikk og jeg hadde en fantastisk dag. 

Har du hatt konfirmasjon? // Gleder du deg til konfirmasjonen din?

 

Konfirmasjon

Hei! Long time no see :)

Jeg har ikke blogget på en stund, og grunnen til det er dårlig kamera, mye på skolen og dansingen og myd forbedelser til konfirmasjonen. I dag hadde jeg konfirmasjon, og det har vært en helt fantastisk dag. Vi startet i kirken og hadde festen på borge hotell på husøy etterpå. Veldig fint sted! Jeg fikk nytt kamera til konfirmasjon - Canon eos 650 D! Er kjempe førnøyd, så kanskje det blir litt bedre blogging fremover? Får håpe det :)

Jeg fikk også bunad til konfirmasjonen, jeg arvet bestemor sin, og den er kjempe fin. Jeg har Målselvbunad og jeg er kjempe fornøyd med den. Har også fått litt smykker og penger. Fikk også en veldig fin lommebok av Victoria! Og dette er  jeg veldig fornøyd med ! En helt fantastisk dag! :) Takk til alle som har vært med ♥-Silje 

VIDEO FRA KONSERTEN

Det beste jeg har opplevd på lenge!!! 

-Silje

JB 16.April

Hallo! JUSTIN BIEBER KONSERTEN VAR HERLIG! Jeg kom til arenaen ganske tidlig ogsåvar Nora og kusinen der og hadde holdt av plasser til oss langt fremme. Så vi stod med de, og det var utrolig koselig. Vi ble intervjuet av nrk også, radieon ;) Hehe! Jeg hadde diamond circle billette, og stod 1 meter unna hand. Det var helt utrolig. Og det er det beste showet jeg noen gang har vært på. Fortsatt helt sjokket. Gråt en hel masse. Han stod til og med i bar overkrop! Han er finere i virkelig heten en på bilder, helt sykt! Alle dere som skal de andre dagen, kos dere!Jeg tenkte å redigere en video til dere som kommer så fort som mulig, siden jeg filmet mest, hva syns dere om det?
Robin (14) fra finland som oppvarmer for JB


HELST IKKE KOPIER BILDENE MINE

Har veldig mange fler bilder, men de kommer også i videoen i tillegg til videoopptakene ;)

Var du på Justin Bieber // Skal du en av de andre dagen? // Hvordan plasser hadde du?