Florida 2013

Todays Outfit

Hei!

Nå har vi akkurat stått opp og vet enda ikke helt om vi skal på båttur eller på en park som heter GreenWells. Det er en park hvor du kan kjøre minigokart, spille minigolf og andre gøye ting. Jeg tenkte å vise dere antrekket for dagen også oppdateres vi senere :-)


Skjørt fra Bikbok, Topp fra Love Culture, Solbriller fra Glitter

Hva syns du?

Parasailing!

Hei dere!

I dag har vært en veldig bra dag! Vi skulle egentlig ut med båten, men det var så mye bølger på sjøen, at vi bestemte oss for å ta bilen til Fort Myers Beach. Jeg og Victoria har lenge tenkt på at vi skal parasaile i løpet av oppholdet, og dette er jo siste helgen så vi slo til! Jeg gjorde det i fjor sommer også, og det var like gøy i dag. Kjempe opplevelse! Resten av dagen tilbringte vi på stranden. Da vi kom hjem ordnet vi oss og dro ut på en mexicansk resturang som het Iguana Mia med noen norske venner av pappa. Rett og slett en herlig dag! :-)
Har du noen gang Parasailet? // Hva gjorde du i dag/i går?
Vi blogges  

Fin dag!

Hei!

I går var vi på båten igjen. Det var kjempe fint vær så det ble en veldig bra dag! Vi var på fort myers beach og badet og koste oss i solen, før vi dro til Doc Ford's og spiste lunsj. Veldig deilig dag i solen! På veien hjem kjørte jeg faktisk båten selv. Det var kjempe gøy, og pappa måtte selvfølgelig legge ut bilde og video på facebook, haha! :-) Her har dere noen bilder fra gårsdagen

I dag har vi vært på stranden i Cape Coral og slikket sol. Hehe! Nå snart får vi en norsk venn av pappa på middagsbesøk. Vi skal grille kjøtt og ha bakte poteter og maiskolber, mmm! Håper det blir en hyggelig kveld.

Vi blogges senere
Hva syns du om bildene? :-) 

Happy 4th!

Heihei!

Jeg beklager for null blogging i går, men vi kom så seint hjem. Som dere fleste vet så var det 4 juli i går, og det feiret vi på vannet. Vi ankret opp ved Fort Myers og gikk rundt i gatene der. Der etter gikk vi å spiste litt mat og badet i solnedgangen. Veldig koselig og ikke minst gøy! Vi så på det fine fyrverkiret som startet halv 10. Etter det dro vi hjem.  Da var klokken halv 12 så da gikk vi rett i seng etter en varm dusj.

I dag var vi en tur på stranden og slikket sol. Nesten rett etter stranden dro vi på Mels diner og spiste middag, hehe! Nå skal vi se på Pretty little liars før vi legger oss.

Hva syns du om bildene? 
Vi blogges! :-) 

Fort Lauderdale

Heei!

I helgen har vi vært i Fort Lauderdale. Vi bodde i leiligheten til Kristy som hun har der, og vi var der fra fredag til lørdag. På lørdag morgen var vi på Sawgrass Mills Mall og shoppet. Det var skikkelig gøy,  iogmed at der er så enormt stort! Etter vi var der, dro vi på Fort Lauderdale beach. Nydelig strand! :-) Vi var på stranden helt til klokken 8, før vi dro hjem og grillet. På søndag slappet vi bare av ved poolen før vi tok turen hjem! En kjempe fin helgetur :-) Her har dere litt bilder:

Litt bilder fra Fort Lauderdale!

Hva syns du om bildene? // Har du vært i Fort Lauderdale før? 

Outfit +

Hei!

Dagen i dag har vært veldig rolig. Vi har slappet av ved bassenget og sett litt på frustrerte fruer. Vi skal snart vaske litt her sidne vi får 2 visninger senere i dag. I kveld reiser vi inn til Fort Lauderdale, som er en storby i Florida. Vi skal på Saw Grass Mills mall i mrg og på stranden der. Vi reiser hjem på søndag, håper det blir en fin helg. Kameraet er selvfølgelig med. Her har dere antrekket for dagen.
 Shorts fra Papaya, Topp fra Love Culture

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i helgen?


Antrekk 27.06.13

Hei!

I dag har vi har vært på stranden i Cape Coral og fikk litt sol på kroppen. Deilig å se brunfargen komme nå! I går var vi å shoppet på Edison mall, og vi fikk kjøpt oss mye fint! Jeg tenker å lage en innkjøpsvideo av alt når jeg kommer hjem, om dere vil det? Vi fikk også fikset øyenbrynene, vi farget og voxet dem. Deilig å få gjort det, har ventet lenge på å få fikset dem nå. Her er antrekket for resten av kvelden.
Skjørt fra Cotton on, Topp fra Cotton on, sko fra Toms

Hva syns dere?
Snakkes!


Fin dag!Heei! I dag har Victoria og jeg vært på strande i Cape Coral. Vi kom dit i 10 - halv 11 tiden og ble hentet klokken 3. Vi fikk solt oss masse, og badet også veldig mye. Vi spillte padle board og koste oss i solen. Deilig! Da vi kom opp fra vannet spurte to kjempe søte gamle damer oss om vi var tvillinger eller søstre. Jeg sa bare at vi var venner, og da sa de "Oh, then i am wrong and you are right" De var skjønne! Nå sitter vi og spiser Ben&Jerry's og skal bare slappe av resten av kvelden. Tok noen bilder i stad, men de ble ikke noe bra etter en dag på stranden. Hehe!

Vi blogges,
-Silje!

Sunday Funday

Hei!

I dag var vi en tur på vannet, men ikke lige lenge som i går. Vi dro ut ca halv 12  og kom hjem i 4 tiden. Da vi kom hjem slappet vi litt av og badet enda mer i bassenget, hehe! Må si vi liker å bade, ordentlige badenymfer :D Vi spilte også litt badnington og hørte på musikk i solnedgangen. Skikkelig koselig! Nå har vi akkurat sett på "She's the man" og skal om noen få strakser legge oss i og med at klokken er 00.05. Håper på litt soling i morgen også!
Siden det er midt på natten hos dere nå, leser dere kanskje dett innlegget på dagen.
Så hva skal du idag? // Hva syns du om bildene?

Outfit 23. Juni

Hei!

Nå har Victoria og jeg nesten akkurat våknet, men bestemte oss for å ta antrekkbilder før vi drar på båttur. Hehe, viktig å få unnagjort litt bloggstuff på morran pga tidsforskjellen. Her har dere antrekket:


Skjørt fra Bik bok, Tube topp fra  Papaya, solbriller fra Glitter

Hva syns du?