Helg og ferie

Framme i varmen

Hei alle sammen!

Nå har Victoria og jeg akkurat våknet, for klokken er jo bare 5 på 10. Skikkelig deilig å være fremme etter en så lang reise. VI tok først fly til Paris - til atlanta - til fort.Myers. Jeg trudde jo at reisen til atlnata ville ta 4 timer, men jeg hadde glemt å regne med tidsforskjellen. Så det tok 9 timer... Haha, komisk flyreise må jeg si. Jeg dunka en gang opp i taket, og alle så det neste.. Hahah! Også klarte jeg å søle vannglasset mutt ut over hele gulvet der.. Etter en stund sølte Victoria både eplejuicen og colaen sin.. Herregud, å dumme vi er!

Victoria: Vi må ikke glemme jakken min
Meg: Nei, herregud vi er ikke dumme heller da! ;)
Begge: Jo, det er vi..

Blir desverre bare instagrambilder nå..

Ikke så veldige fine bilder i og med at de er fra privatbrukeren min... Haha!

Vi blogges senere :)

16.06.2013

Heihei!

Dagen i dag er en skikkelig typisk søndag. Jeg sov over hos Kristina i natt, så jeg har vært der frem til nå. Vi så på filmer og serier og slappet av :) Nå tenker jeg å fortsette på pakkingen min, og laste ned noen flere filmer, må jo ha noe å gjøre på flyet. Hehe! Har dere noen filmer å anbefale? 

Jeg prøver å pakke minst mulig, i og med at jeg kommer til å shoppe en del. Victoria og jeg har laget en pakkeliste der det står at vi kan ha max 3 shortser, 10 topper også videre. Vil ikke ha overvekt på hjemveien heller ;) Hehe

Har dere noen filmer jeg bør laste ned? // Skal dere på ferie snart?

Strandtur

Heei! 

I dag har jeg vært en tur på stranden med en del folk! Det har vært helt nydelig vær her i dag, kjempe varmt og sol. Ååå, som jeg elsker slike dager. Vi hadde med oss engangsgrill og grillet hamburger og pølser. Kjempe koselig og godt! Badet gjorde vi også, selvom vannet var ganske kaldt. Hehe :)


Har du vært på stranden i dag? // Hva har du gjort i dag?

Vollyball

Hei dere! I dag var jeg først med Victoria og Katarina. Vi dro å møtte noen gutter på vollyballbanen, og det var egentlig ganske gøy! Været denne dagen har vært litt av og på, men hele tiden varmt. Deilig! :-)

Hva har du gjort i dag? 

Spring time

Hei dere, lenge siden sist! I helgen har jeg sovet hos Kristina, og det var veldig koselig. Vi hadde jordbær, blåbær, mango, druer, melon osv og smeltet sjokolade. Det var nydelig godt! I dag har jeg fått skikkelig sommer stemning, og jeg elsker det. Har vært i byen en tur og kost meg ute i solen på barkåker. Kjøpte meg nye solbriller i stad, hehe glitter 79,-! Ikke noe Raybans her ;) Haha!

Hva syns du? // Hva har du gjort i helgen?

Dimanch

Hei dere! Som sagt var jeg hos Victoria i stad og spiste en veldig god lunsjen! Ååå, det var nydelig ♥ Eggerøre, ristet brød, te og masse godt pålegg stod på bordet. Til slutt var det en skolebolle aktig bolle, mmm! Etter lunsjen dro vi på fellestrening. Det gikk veldig bra :) Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid og lade opp for en KANON BRA UKE!!! ;) ;)

-Silje

Søndags lunsj

Hei dere! Nå snart skal jeg en tur bort til Victoria og spise en god søndags lunsj. Mmm ♥ Vi skal på fellestrening i dag også, nå er det jo ikke leng igjen til showet! Neste helg slår det til, gleder meg veldig! Anbefaler alle å komme å se på ;) Blir kanon bra! 
Dagen

Hallo! Unnskyld for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har vært litt opptatt. Jeg har vært i bursdag til Victoria i kveld, og det var utrolig gøy! Har savnet den gjengen skikkelig, så det var jo perfekt a Victoria feiret bursdagen sin idag, så jeg fikk møtt de aller fleste! Victoria og Jade-Celine lagde helt nydelig mat, vi fikk servert sånne små retter som bestod av : Lakseruller, saltpoteter, kjøttboller, spekeskinke, kyllingvinger osv. Spiste så mye at jeg nesten sprakk! NAM!

Reisen i natt gikk veldig greit. Det var selvfølgelig litt trist å si hade til pappa, men siden han kommer hit i mai var det ikke like trist som sist. Heldigvis! Den første flyturen gikk engetlig ganske fort, den var på 4 timer. Jeg sov litt og fikk sett på pretty little liars :) Når jeg kom til New York spiste jeg litt og kikket rundt siden jeg hadde en drøy time på meg før vi skulle boarde. Flyturen var på 7 timer, men det gikk ikke så treigt denne gangen. Sov ganske mye! Overanskende nok, men jeg gjorde det. Det var deilig :D. Så tok jeg toget hjem og slappet av. Jetlagen er ikke like ille som den pleier faktisk, deilig! :)


La til et gammelt bilde av meg og Victoria, egentlig bare fordi det var henne vi feiret :)

Har du reist alene fra USA før?  

Last day

Hallo! I dag var det siste ferie dagen og den var helt herlig. Vi varute med båten, badet, solte oss og spiste på resturant. Herlig! Jeg skal nå hoppe i dusjen før jeg skal ordne meg litt før vi skal ut og spise på mels diner. Kan se om jeg rekker og ta bilder til dere :) Skal prøve å ta bilder av reise antrekket også i morgen. Men jeg må nesten prioritere familien og pakkingen før det! Skal se hva jeg rekker. Har nemlig ikke startet å pakke en gang, burde kabnskje starte snart.. Wopsi

-Silje

Fort Myers beach

Heihei! Nermer seg slutten på Florida turen for denne gangen. Heldigvis ikke lenge til neste gang. I dag har vi vært på Fort Myers beach med tante. Eeeelsker den stranden! ♥ Vi spiste på nemos, favoritt resturangen min på Ft. Myers beach. Jeg og Maritha delte en nachos, for den nachosen er ikke liten altså. Hehe! I morgen er det min siste dag og da skal pappa ta seg fri sånn at vi kan dra på en siste båt tur. Skal bli deilig, siste sjanse for å sole meg på en stund nå. Blir deilig :)
Jeg føler meg helt hvit nå jeg står ved siden av Maritha, hun har så fin brunfarge!!!

Boating in the Mexico Gulf

Hei søte! I dag har vi vært på båttur igjen. Ååå, som jeg elsker båtlivet. Vi møtte noen venner av pappa også, så deet var veldig koselig. En utrolig herlig tur. Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser.. Vil ikke hjem nå, har det så utrolig fint her i varmen. Jaja, heldigvis drar jeg ikke før torsdag! :)-Silje

Tirsdag

Heisann :-) I dag har verdens beste pappa bursdag, så gratulerer så mye til han! Maritha og jeg syklet oss en tur i stad, men det var veldig mye vind. Haha, en fin tur forde! I kveld skal vi på noe greier som pappa hadde lyst til, siden det er hans dag. Blir nok koselig ♥Hahahaha!


Hva har du gjort idag?

Outlets!

Hei dere! :-) I dasg var jeg på Miromar outlets. Det er et "senter" med bare merkebutikker. Det jeg kjøpte får dere se i innkjøpsvideoen som jeg skal lage. Stay tuned everybody! ♥-Silje

SOLNEDGANGSTUR

Heihei! Solbrentheten begynner å bli bedre, men er fortsatt ganske så rød. Det er noe dritt det der altså. I går var jeg på båttur, det var helt nydelig. Pappa har fått ny bår så det var gøy å kjøre med den for første gang. Var litt mye bølger, men det var egentlig bare gøy. Jeg fikk shoppet noen små ting her om dagen, men jeg tenkte kanskje å lage en innkjøpsvideo i slutten av ferien eller når jeg er hjemme? Hva vil dere?


Marte og jeg syklet oss en tur i solnedgangen i går, elelr vi syklet til target. Ikke akkurat lange strekningen. Alle amerikanerne som kjørte bil så skikkelig rart på oss. Hahahha, i Norge er det jo helt normalt å sykle..

-Silje

Sunburned

Hei dere! Jeg våknet i dag og merket at jeg var skikkelig solbrent på flere steder. Leggene mine er helt røde, og det gjøre minst like vondt som det ser ut som. Pappa og Kristy kom sikkert med 20 forskjellige salver jeg skulle smøre på. Håper det blir bedre til i morgen for da skal vi ut med båten. Jeg smørte meg med 15 i går, men nå er kroppen min dekket med et tykt lag av 30.. I dag skal jeg bort til Marte og sole meg der. Eller sole og sole meg. Må nok ha håndkle over leggene...

I går: I dag:Sånn kan det gå...

Herlig

Hei dere! Dagen i dag har vært helt nydelig på stranden. Varmt og fin sol. Har blitt litt brent et par steder, men får håpe det blir til brunfarge i løpet av natten. Dagen har vært herlig i hvertfall :)Hva har du gjort i dag?

Beachen

Hallo! I dag står beachen for tur. Det er nydelig sol ute i dag og varmen er helt på topp! Håper jeg får litt brunfarge på kroppen i dag, som jeg forhåpentligvis gjør. Jeg må nok kjøpe solkrem, for jeg trur 4 er litt lite i dag. Hehe ;) Hvis jeg tar noen bilder på stranden blir det oppdatering senere, får se :)Hva skal dere idag?

PS: Husk at det er 5 timer tidsforskjell her. Så klokken er bare 10.33, ikke 15.33 ;)

Antrekk

Heisann! :) I dag har det vært nydelig vær ute og 30 grader. Deilig! I dag har jeg bare solt meg ved bassenget. Brunfargen kommer ikke like fort der pga at vi har sånn netting som stopper solstrålene. Vi har det for at det ikke skal komme insekter osv. Når jeg drar på stranden kommer sikkert brunfargen fram. Føler meg kjempe hvit nå, men det er jo bare 2 dagen. Og i går var ikke været helt på topp heller..Kjole og sko fra h&m, jakke fra Bik bok og solbriller fra Glitter

Hva syns du? // Hva har du gjort idag?

Home sweet home!

Hallo alle sammen! Nå er jeg framme i Florida og flyreisen gikk greit! Langt er det, men det var jeg forbredt på. Mange morsome episoder ble det, hhaha! Gøy å se tilbake på. Marte som jeg reiste med, var velidg hyggelig. Ble med engang litt kosligere å reise :) 
Har du vært i Florida?

Søndag

God søndags morgen! Dagen i dag går ut på og begynne å pakke litt. Det er akkurat 1 uke til jeg reiser i dag og denne uken kommer til å gå fort. Jeg danser jo hver eneste dag så jeg må få begynt å pakket. Jeg har laget meg havrepannekaker og skal kose meg med det med pretty little liars. Skal bruke dagen til å lade opp batteriene maxs til en ny uke. Typisk søndag. :)


Spørsmålrunden skulle jeg egentlig ha svart på idag men Victoria hadde desverre ikke tid. Jeg skal få svart på den så fort om mulig!

Hva skal du idag?

UKM

Dagen i dag har vært veldig fin. Jeg har vært å spist vår ruller på my café, og det var utrolig godt. Jeg har også vært å sett på UKM. Utrolig mange flotte innslag. Mange flinke! Hovedpoenge for at jeg var der var egentlig for å se på Julie og Madeleine danse. De var skikkelig flinke, herlighet! 

Hva har du gjort i dag? // Har du vært med på UKM?

Fredagskveld

God kveld kjære lesere ♥ Unnskyld for dårlig blogging idag men har vært på farten hele dagen. Nå er det endelig helg og i natt skal Kristina sove over. Vi har laget oss masse frukt som fredags kos. Det kan være godt med et sunt alternativ også! ;) Vi kjøpte inn blåbær, gulrøtter, druer, mango, stangceleri, kiwi, eple og holiday dip. Herlig start på helgen. God helg alle sammen! ♥

Mercredi

Hallo dere! Idag har jeg vært med Katarina. Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye spessielt. Vi har vært hjemme hos Katarina også har vi vært å hentet bunaden min som er ferdig sydd. Gleder meg til å bruke den på konfirmasjonen! Hehe, en utrolig hyggelig dag ♥


Hva har du gjort idag?

Koslig dag!

Hallo søteste! Dagen idag har vært veldig koselig. Jeg har vært på waynes med Katarina også har vi kikket litt i byen osv. Vi har også vært en tur her, hehe. Kameraet var med overalt, men ingen bilder ble tatt.. Haha, glemte det helt bort! En fin tirsdag fylt med latter, kos og hygge. Slenger med 2 nydelige iphone-bilder..


Hahaha, fyfader å stygge.. 

Hva har du gjort idag?

Babels

Hallo dere! Unnskyld for at oppdateringen har vært veldig dårlig i det siste, skal prøve å skjærpe meg nå som det er ferie..

Idag har jeg hatt en utrolig fin dag med Victoria. Vi har vært en tur på babels og kikket litt i byen. Jeg kjøpte ikke akkurat så mye, 2 rammer og 2 bilder. Kan sikkert legge ut bilder senere! Jeg spiste verdens beste snickers kake! Den var skikkelig god! 

NAM!!! ♥


Utrolig koselig å være med Victoria, iogmed at hun har vært syk hele uken.. Også drar hun til alpene i Frankrike i morgen og blir borte til torsdag. Trist, haha! Jeg derimot skal ingenting i ferien. Nesten alle skal bort, haha..

Mamma: Har du noen planer i ferien?
Meg:
Alle skal bort, så ingenting..
Mamma: Da får du se på serier da!

Haha, blir gøy. - Nei..  Finner sikkert på noe sprell!♥

Hva har du gjort idag?

Lørdag

Hallo dere! Nå holder Victoria og jeg på å bake makroner til morsdag. Trur fantikst de blir ganske bra, første gang vi har laget hjemmelagde :) Resultatet kommer i ettermiddag eller i mrg. Ellers så skaj jeg spise lunsj i byen med Thea og Victoria og i bursdag. Bursdag-outfit kommer i morgen tenker jeg :)Hva skal du gi moren din til morsdag?

Jentekveld

Hallo dere! I kveld er Victoria her og vi skal kose oss med jentekveld. Hun jobbet til 7, så jeg hadde lagd ferdig speketallereken og brownies. Vi ser på idol og koser oss med latter og hygge. Håper det blir en koselig kveld! ♥ :)Koselig, sorry dårlig kvalitet...

Hva skal dere i kveld? :) 

Reise bestillt!

Hallo dere! Hvis dere ikke visste det så bor faren min i Florida. Jeg har bestillt reise til han i påskeferien + litt lengre siden det er så lang flytid. Jeg drar 17.Mars og er hjemme 5. April(flyet går4.April). Jeg gleder meg utrolig masse! Det blir utrolig gøy, også har jeg jo ikke sett pappa siden sommerferien.. Men, min aller bestevenn har bursdag den 4. April og da er ikke jeg hjemme. Det er litt krise egentlig.. Men, jeg skal kjøpe noe kjempe fint i USA til henne, hun burde glede seg!! ♥ Bilder fra sommerferien 2012 - Florida med Jenny & Tuva ♥


Kjenner jeg gleder meg veldig til ferie nå! 
Skal dere på ferie i påskeferien?

Storås skiarena

Hallo dere! Idag har Victoria, mamma og jeg gått 1 mil på ski i stokke! Det var utrolig deilig. Utrolig stolt av at vi gikk 1 hel mil, altså 10 km! Haha, det var knall sol og forholdene var supre! En flott dag på ski. Nå har vi kjøpt sushi og skal kose oss før Victoria og jeg tar en tur på café :)

Hva er deres planer for dagen?

Friday Night

Hallo dere! Da er kosedressen på og jeg skal spise god mat med mammsen og kose meg på sofaen. Koselig :)
Elsker dette! Spekeskinke med potetsalat, eggerøre og honning melon. Mmmmm..
Nå skal jeg bare slappe av hjemme, og nyte fredagskvelden. Jeg skal se på idol og sendkveld etterpå også. Deilig med en skikkelig fredagskveld!

Ha en fin fredagskveld alle sammen!

God morgen

Hallo! I dag er planene å slappe av og trene litt. Elsker søndager, kan bare ligge i senga hele dagen. I går var jeg og Kaja ute en tur med Brage. Veldig koselig :)

Hva skal du idag?

Mint blue

Hallo søteste! Nå er jeg på vei ut døren, fordi jeg skal å café med Kristina. Veldig koselig! ♥ I kveld trur jeg at jeg skal sove hos Kaja. Jeg oppdaterer dere senere, ha en fin lørdag! :)

Hva syns dere om veksen min?

25.01.2013

Hei dere! Nå er kosedressen på og jeg har null energi. Det har vært en lang skole uke, i tillegg så fikk vi karakterkortet idag. Ikke så veldig fornøyd med min egen innsats, har gått ned i noen fag, og opp i noen. Heldigvis er det ikke 9.klasse som gjelder. Nok av gnålet mitt. Nå skal jeg bare slappe av og kose meg resten av kvelden. Blir glad bare av tanken på at jeg kan sove lenge i morgen! :) Her skal jeg ligge å sløve retsen av kvelden, å selvfølgelig skal jeg se på Pretty little liars! ♥ Åå, jeg elsker det, blitt helt hekta! Ser på det hver gang jeg har mulighet. Hvis noen av dere lurer på hvor jeg ser på serier på nettet så kan dere trykke dere inn >HER< !Kos dere resten av kvelden!

This weekend

Hei dere! I helgen har jeg vært på konfirmasjonsleir på solåsen leirsted i mellom Sandefjord og Larvik. Vi var der med en annen konfirmant gruppe også, "brekke konfirmantene", altså ringhsaug. Det ble veldig lite søvn i natt, så jeg er egentlig veldig sliten. Jeg sov på rom med 3 andre jenter, men på natten så sneik 3 jenter seg inn på rommet vårt, så vi endte opp 7 stk! 2 i hver seng. Vi prøvde å få guttene til rommet vårt men vaktene var bokstavelig talt som nazier. Gutta prøvde en del ganger, men ble busta hver gang.. Det endte opp med at vi skulle komme oss opp til dem i 4 tiden, men når vi var ved vinduet, ble vi selvfølgelig bustet vi også.. Haha, lite søvn når vi ble vekt 8 og sovnet i 5 tiden. Men det var en utrolig koselig og morsom leir!! :-)


Nå er jeg så utrolig sliten, så jeg har laget meg litt frukt og skal sløve resten av dagen med masse serier. Kjenner jeg trenger litt hvile nå! Jeg har desverre ingen bilder fra leieren, men det går nok bra! Har du gjort noe gøy i helgen da? :-)

Vaffel kos

Heihei! I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har vært en tur hos Kaja, og vi har trent litt og kost oss med vafler. I morgen er det ny uke, og dansingen starter igjen. Gleder meg veldig til å danse igjen. :-)


Hva har du gjort idag? 

Café med jentene

Hallo! Dagen idag har vært utrolig koselig. Jeg har vært på café med Victoria, Kamilla og Vilde. Vi ble der litt lengere enn vi trudde, men utrolig koselig var det! :-)


Har dere hatt en fin lørdag?

Friday!

Heihei! Endelig helg! Deilig ettter en lang skoleuke. Idag skal jeg rett til barkåker etter skolen. Jeg skal i bursdag til Jenny. Bursdag outfit kommer i kveld. Vi blogges! :-)


Ha en fin fredags kveld!