Hverdag

Arbeidsuke

Hei dere! :-)

Denne uken har vi arbeidsuke på skolen. Det går ut på at vi skal jobbe hele uken, for å få en smakebit på hvordan arbeidslivet er. Jeg jobber da på Europris. I dag var første dagen min, og jeg syntes det gikk veldig fint. Jeg jobber fra halv 9 - halv 3 denne uken. Det jeg har gjort er vel egentlig bare å rydde i hyller, ta ut fra lageret, sette priser og slike ting. Egentlig ganske gøy :-)
Har du hatt jobbuke før? // Har du jobb kanskje?

Uken

Heihei! Dårlig blogging denne uken. Det er jeg helt ærlig om! Jeg har vært veldig travel, og insperasjonen har heller ikke vært helt på topp. Uken har egentlig bare vært veldig kjedelig. Skole, dans, lekser, pugging, pakking osv. Ingenting spesielt. Jeg drar til Florida på søndag. Det blir utrolig herlig! ♥ ♥ Da blir det mye bedre blogging, det kan jeg love dere! Jeg skal spille inn spørsmålsrunden i mrg eller på lørdagen. Så nå er det siste innspurt til å å spurt meg om det du vil >her<Skidag

Hallo søteste lesere! unnskyld for dårlig oppdatering idag. Skal bli flinkere når jeg er i Florida! Da blir det masse blogging. Ferdig med det, i mrg skal vi til kongsberg med skolen. Jeg skal stå på slalom, gleder meg veldig. Uken kommer sikkert til å gå veldig fort i og med at tirsdagen på en måte blir borte. Og det vil si, fortere ferie! Hehe, her er noen bilder fra i fjor:


Hahah! 

Har du vært i kongsberg med klassen før?

Solskinnsdag

Hei! Etter skolen idag dro Victoria og jeg opp på butikken og kjøpte oss blåbær, smoothie, fiskekaker og bixit. Nå sitter vi og gjør lekser og snakker. Senere skal gå oss en lang tur i solskinnet og etter det drar vi ned på dansinga. Ha en fin dag allesamme!

Hva skal du idag?

Mardi

Hallo dere! Nå er Kristina her. Vi skal trene litt, det er jo ikke lenge til sommeren nå. Haha! Vi skal jo selvfølgelig kose oss litt også, vi skal lage litt frukt og bare sitte med musikk og prate. Veldig koselig. Etterpå drar jeg på dansing som vanlig, ikke en dag uten dans! ♥
IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN! Svarer på den snart! >HER< Haha, tok noen bilder på photobooth denne gangen. Sorry! 

Hva skal du idag? 

1 MARS

Hei dere! Dagen idag startet herlig med at Katarina, Kristina og jeg fikk billetter til Bruno Mars! ♥ ♥ Konserten er 2.november, så det er ganske lenge til. Men gøy blir det! Hvis det er noen av dere som vil dra på konserten er det ennå ikke utsolgt på billettservice, det koster 505 +frakt! Grei pris! 

Nok om konserten. I dag blir Justin 19 år. Husker det som at det var i går han var 16 år med hair flippen sin. Haha! I kveld blir det "bieber" party hos Nora med masse jenter. Blir veldig gøy, hahahaha! Victoria kommer hit etter jobben også drar vi til Nora etter det. Blir kjempe hyggelig, gleder meg! Skal du feire Justin? // Skal du på Bruno Mars konsert?
 
IKKE GLEM Å STILL MASSE SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN >HER< 

Vinteraktivitetsdag

Hallo! Idag hadde vi vinteraktivitets dag med skolen på messeområdet. Vi kunne vlege mellom å gå på langrenn, gå tur, ake, spille hockey eller stå på skøyter. Jeg sto på skøyter hele dagen, som var overaskende gøy. Jeg gikk noen runder med Kaja, Katarina, Kristina, Ida og Cindy og etterhvert var vi veldig mange som lekte leker som sisten, stiv heks osv. Jeg må si det faktisk er gøy med sånne leker på isen! Haha, gøy å være litt barnselig i blant. Har hatt en veldig fin aktivitetsdag med herlige folk fra skolen! :) Jeg har dessverre ingen bilder..

Katarina har foresten bursdag idag. Jeg vil bare gratulerere henne så mye med femten års dagen hennes. Hvis du leser dette så håper jeg du får en fin dag og koser deg masse. Jeg er veldig glad i deg ♥

Siste dag i Januar

Hallo dere! I dag må jeg øve til en prøve vi har i morgen. Kjedelig, hater å øve. Etter jeg har øvd skal jeg se på en episode av pretty little liars også skal jeg på waynes coffee med Nora før dansingen. Håper kort automaten funker idag! ;) Hehe..
Jeg elsker denne te'en! Har blitt helt forelsket i lemon tea, den er så god! Namnamnam!

Hva skal dere gjøre i dag?

Waynes

Hallo søteste! Rett etter skolen i dag dro Kristina, Katarina og jeg på waynes coffee en tur. Men det som var litt kjedelig, var at kort automaten dems funket ikke. Og jeg som ikke hadde kontanter fikk ikke kjøpt noe. Ikke noe frappe på Silje i dag, nei Hahah! Det var utrolig koselig selvom jeg ikke kjøpte noe, og Kristina og Katarina fikk jo kjøpt så vi satt der jo en god stund. Jeg ser det på den posetive siden, jeg sparte 45 kroner! Haha :DHar det skjedd det samme med deg?

Blue shirt

Hallo dere! Tirsdag er den deiligste dagen på skolen. Nesten hele dag går bort til mat & helse og k&h. Hehe, nok om skole.I dag skal jeg på dansing. Egentlig ikke vits i å skrive det engang, de fleste vet at jeg danser hver dag. Haha! ;) Dance is life, you know! ♥


Skjorte fra h&m. 
Jeg elsker denne skjorten! Utrolig deilig og fin på samme tid. Den er helt plain, men utrolig fin. Jeg hadde krøllet håret idag, følte meg så fin! Men, det var helt snøstorm når jeg skulle gå til skolen, så nesten alt var borte når jeg var fremme. Typisk meg.. Derfor er håret litt rart på bilde under. Haha :)


Hva syns du om skjorten?

Grey


Hadde ingeting å ha på meg idag, så jeg bre slang på meg en genser fra JC og en olavest. Ble et veldig kjedelig antrekk, men jeg hadde litt dårlig tid i dag.. Det for gå for i dag. Har tenkt til å lage meg en kopp te og kose meg med en god episode av pretty little liars. Også drar jeg på dansing i kveld! Er den noen spessielle innlegg dere ønsker foresten? Bare å komme med tips :)

Hva skal du idag?

7.plass!

Jeg er på syvende plass på topplisten i Tønsberg idag! Tusen takk til dere, verdens beste lesere. 
Hallo dere! Idag så skal jeg prøve å lage ny header til dere. Håper den blir bra! Over ser dere antrekket idag, bare helt plain egentlig. I kveld så skal jeg på dansing, igjen :) Hehe, deilig at dansingen har startet igjen. 

Hva skal dere idag?

Jentene på isen

Hallo dere! Idag var vi på skøyte banen med trinnet. Det var utrolig koselig og stå på skøyter med så mange herlige folk. Vi var ferdige der rundt 1 tiden, så da fikk vi dra hjem. Deilig! :-) Jeg dro til byen med Maya, Kristina, Katarina og Jenny en liten tur etter skolen. Det jeg kjøpte kommer i et senere innlegg, stay tuned. 
Ha en fin torsdags ettermiddag!

Min buss-historie!

Hallo dere, nå har jeg noe skikkelig skummelt å fortelle! Jeg skulle ta bussen hjem fra dansinga, alene. Det satt to pakkiser der på alderen 18-19 år. De satt bakerst i bussen så når jeg gikk for å sette meg sa de ''Sett deg litt lengre bak'a'' Jeg bare så på dem og ignorerte de. ''Også ser du bare stygt på oss? Hahahahaha'' Sa de. Jeg hørte på musikk hele veien hjem også skulle jeg trykke på stopp. Da rettet de seg opp og så på meg akkurat som at de også skulle av der. Jeg gikk ut av bussen og så at de også gikk av. ''Ey, ikke gå så fort'a'' Jeg gikk kjempe fort, også skulle jeg løpe over veien fordi jeg bor på andre siden. Så ser jeg bak meg at de også løper over veien og ser på meg. Jeg ble kjempe redd og gikk fortere. Istedet for å gå inn i min innkjørse,l så de så hvor jeg bodde gikk jeg inn i naboen sin. Jeg løp over hagen og låste opp døren til huset mitt. Så gikk jeg inn og låste døren bak meg. Jeg var helt skjelvend!!

Nå tenker jeg at det ikke var noe farlig, det er ikke så mange som gjør noe ulovelig midt på eikveien og i dagslys. Men det var SKUMMELT forde!Har du opplevd noe lignende?
-SiljeNordmo