Innkjøp

Videoblogg - innkjøp

Hei! Jeg bestemte meg for å prøve å lage en videoblogg av innkjøpene mine. Håper dere liker videoen og innkjøpet selvfølgelig. Her er resultatet :)

Hva syns du? 

BikiniGod morgen solstråler!  torsdag kjøpte jeg meg en ny bikini, og jeg elsker den! Akkurat sånn jeg har lett etter. Den kostet 129,- på lindex. I dag skal jeg være med Kristina, og det er nydelig vær i dag også. Vi skal være ute i det fine været og sikert sole oss litt! Må opprettholde brunfargen så godt som mulig :) Vi skal også på Chris Medina konserten på tønsbergmessen i kveld! Ha en veldig fin sommerdag!

Hva syns du om bikinen?

Mint dress

Hallo dere! Husker dere jeg snakket om en kjole jeg hadde holdt av? Dette er kjolen jeg kjøpte:

Den er fra h&m for bare 199 kr! Måtte slå til, elkser den. Kun 8 dager til ferie nå, og da kommer den til å bli brukt masse. 

Hva syns du om kjolen?

Can't wait

Hei dere! Nå sitter jeg og spiser havrepannekaker og skal se på litt pretty little liars. Før dansingen etterpå skal jeg hente en kjole som jeg har holdt av. Så smart som jeg er hadde jeg ikke med bankortet i går fordi jeg skal egentlig spare penger til ferien, men denne må jeg bare ha! Det er en typisk sommer kjole fra h&m til bare 199,- Perfekt på en fin sommer dag! Bilder av den kommer senere :D ♥

Innkjøp

Hallo dere! Idag har jeg vært i sverige med mamma. Hun har bursdag idag, gratulerer masse med dagen til henne! Vi har vært på shoppingtur og spist kjempe god sushi. Håper hun hadde en fin dag. Jeg tenkte å vise dere innkjøpet

Jakke fra h&m 399,- Ååå, jeg elsker denne jakken! Utrolig førnøyd med den, denne kommer til å bli brukt masse.Bluse fra h&m 199,-Bukse fra bikbok 400,-


Dårlig bilde, jeg vet det.. Kommer bedre!!

Sko fra dinsko 499,- Jeg ble helt forelsket i disse skoene! Åå, så fine. De hadde ikke min strl på norbysenteret så vi kjørte innom farmanstredest på hjemveien. 5 på 8 kom vi å kjøpte sko, 5 minutter før det stengte. Vi rakk det akkurat! :)

Jeg kjøpte et helt plain sort kjørt også og en øyenbrynspenn, men det har jeg ikke tatt bilde av desverre..
Hva syns du om innkjøpet mitt?

Pakke i posten!

Hei dere! Kom pakke i posten idag. Elsker å få pakke i posten, alltid like gly med litt nytt! Jeg fikk det nye dansetøyet mitt idag. Eller, hadde ikke bestilt så mye, bare det mest nødvendig for øyeblikket. Utrolig fornøyd uansett, trengte virkelig nytt.


3 nye ballett-tightser og en ny hotpants. Det enste jeg trengte for øyeblikket.
 
Hehe, helt normal sort hotpants og tights!


Har du fått pakke i posten den siste tiden?
 

New inHva syns dere om den nye vesken/clutchen min? Jeg elsker den!♥ Den er helt perfekt til sommeren, når jeg bare skal ha med meg lommebok og mobil. Gleder meg til å bruke den. Den er fra H&M og kostet bare 199 kroner! Super billig, jeg er utrolig fornøyd! :)

Hva syns dere om den nye clutchen min?

Nagler


Hei! Denne kjøpte jeg på torsdagen som jeg fortalte dere. Kostet 499,- på Bik bok og jeg er stor fornøyd. Gleder meg til å bruke den når det blir litt varmere.

Hva syns du om jakken?