januar 2013

Pakke i posten!

Hei dere! Kom pakke i posten idag. Elsker å få pakke i posten, alltid like gly med litt nytt! Jeg fikk det nye dansetøyet mitt idag. Eller, hadde ikke bestilt så mye, bare det mest nødvendig for øyeblikket. Utrolig fornøyd uansett, trengte virkelig nytt.


3 nye ballett-tightser og en ny hotpants. Det enste jeg trengte for øyeblikket.
 
Hehe, helt normal sort hotpants og tights!


Har du fått pakke i posten den siste tiden?
 

Siste dag i Januar

Hallo dere! I dag må jeg øve til en prøve vi har i morgen. Kjedelig, hater å øve. Etter jeg har øvd skal jeg se på en episode av pretty little liars også skal jeg på waynes coffee med Nora før dansingen. Håper kort automaten funker idag! ;) Hehe..
Jeg elsker denne te'en! Har blitt helt forelsket i lemon tea, den er så god! Namnamnam!

Hva skal dere gjøre i dag?

Waynes

Hallo søteste! Rett etter skolen i dag dro Kristina, Katarina og jeg på waynes coffee en tur. Men det som var litt kjedelig, var at kort automaten dems funket ikke. Og jeg som ikke hadde kontanter fikk ikke kjøpt noe. Ikke noe frappe på Silje i dag, nei Hahah! Det var utrolig koselig selvom jeg ikke kjøpte noe, og Kristina og Katarina fikk jo kjøpt så vi satt der jo en god stund. Jeg ser det på den posetive siden, jeg sparte 45 kroner! Haha :DHar det skjedd det samme med deg?

Blue shirt

Hallo dere! Tirsdag er den deiligste dagen på skolen. Nesten hele dag går bort til mat & helse og k&h. Hehe, nok om skole.I dag skal jeg på dansing. Egentlig ikke vits i å skrive det engang, de fleste vet at jeg danser hver dag. Haha! ;) Dance is life, you know! ♥


Skjorte fra h&m. 
Jeg elsker denne skjorten! Utrolig deilig og fin på samme tid. Den er helt plain, men utrolig fin. Jeg hadde krøllet håret idag, følte meg så fin! Men, det var helt snøstorm når jeg skulle gå til skolen, så nesten alt var borte når jeg var fremme. Typisk meg.. Derfor er håret litt rart på bilde under. Haha :)


Hva syns du om skjorten?

Grey


Hadde ingeting å ha på meg idag, så jeg bre slang på meg en genser fra JC og en olavest. Ble et veldig kjedelig antrekk, men jeg hadde litt dårlig tid i dag.. Det for gå for i dag. Har tenkt til å lage meg en kopp te og kose meg med en god episode av pretty little liars. Også drar jeg på dansing i kveld! Er den noen spessielle innlegg dere ønsker foresten? Bare å komme med tips :)

Hva skal du idag?

God morgen

Hallo! I dag er planene å slappe av og trene litt. Elsker søndager, kan bare ligge i senga hele dagen. I går var jeg og Kaja ute en tur med Brage. Veldig koselig :)

Hva skal du idag?

Dagens fangst

Hallo! Idag som sagt så var jeg på café med Kristina. Det var vedlig mye salg idag, så jeg har selvfølgelig svidd av litt penger. Problemet mitt er at jeg nesten bare kjøpe sommer klær. Jaja, gleder meg til å bruke dem! :) Nå er jeg hos Kaja og skal sove her i natt, veldig koselig! ♥

Topp fra Cubus 50,-  Skjørt fra Bikbok 99,-  

Hva syns du om innkjøpet mitt? 

Mint blue

Hallo søteste! Nå er jeg på vei ut døren, fordi jeg skal å café med Kristina. Veldig koselig! ♥ I kveld trur jeg at jeg skal sove hos Kaja. Jeg oppdaterer dere senere, ha en fin lørdag! :)

Hva syns dere om veksen min?

25.01.2013

Hei dere! Nå er kosedressen på og jeg har null energi. Det har vært en lang skole uke, i tillegg så fikk vi karakterkortet idag. Ikke så veldig fornøyd med min egen innsats, har gått ned i noen fag, og opp i noen. Heldigvis er det ikke 9.klasse som gjelder. Nok av gnålet mitt. Nå skal jeg bare slappe av og kose meg resten av kvelden. Blir glad bare av tanken på at jeg kan sove lenge i morgen! :) Her skal jeg ligge å sløve retsen av kvelden, å selvfølgelig skal jeg se på Pretty little liars! ♥ Åå, jeg elsker det, blitt helt hekta! Ser på det hver gang jeg har mulighet. Hvis noen av dere lurer på hvor jeg ser på serier på nettet så kan dere trykke dere inn >HER< !Kos dere resten av kvelden!

New inHva syns dere om den nye vesken/clutchen min? Jeg elsker den!♥ Den er helt perfekt til sommeren, når jeg bare skal ha med meg lommebok og mobil. Gleder meg til å bruke den. Den er fra H&M og kostet bare 199 kroner! Super billig, jeg er utrolig fornøyd! :)

Hva syns dere om den nye clutchen min?

Mercredi
Bukse og genser fra Bik bok, jakke fra KappAhl.

Hallo dere! Idag når jeg våknet trudde jeg det var sommer! Solen lyste inn på rommet mitt, ååååh det var deilig! :-D Jeg starter nemlig seint på onsdager, så solen kom å vekte meg! Hehe. Idag skal jeg gjøre ferdig innleveringen også skal jeg på dansing. Helt vanlig dag. Skal også på café med Nora og kanskje Victoria senere idag.

Hva syns du om outfiten?

Denim vest

Hallo dere! Antrekket idag ser der på bildene over. Olavesten og genseren er fra et sted i Florida og buksen er fra bikbok. Sko fra cab. Idag så skal jeg gjøre ferdig et prosjekt som vi skal ha ferdig til torsdag og framføre om på fredag. Også skal jeg på dansing da, som vanlig :) Ha en fin tirsdag alle sammen!

Hva syns du om antrekket?

Nytt design!

Hallo dere! Som dere ser så har jeg fått nytt design på bloggen. Jeg har laget det selv og er faktisk ganske fornøyd. Føler at bloggen ble mye finere med engang jeg fikk en ordentelig header. Håper du også liker designet mitt :-)Hva syns du om designet og headern min? :)

Antrekket

Skjorte fra Lindex, bukse fra Bik bok, t-shorte fra New yorker
Hallo dere. Idag så skjer det ikke noe spennende. Det helt vanlige egentlig, lekser og dans. Også er Kaja hos meg da, utrolig koselig :)

Hva syns du om antrekket? 

This weekend

Hei dere! I helgen har jeg vært på konfirmasjonsleir på solåsen leirsted i mellom Sandefjord og Larvik. Vi var der med en annen konfirmant gruppe også, "brekke konfirmantene", altså ringhsaug. Det ble veldig lite søvn i natt, så jeg er egentlig veldig sliten. Jeg sov på rom med 3 andre jenter, men på natten så sneik 3 jenter seg inn på rommet vårt, så vi endte opp 7 stk! 2 i hver seng. Vi prøvde å få guttene til rommet vårt men vaktene var bokstavelig talt som nazier. Gutta prøvde en del ganger, men ble busta hver gang.. Det endte opp med at vi skulle komme oss opp til dem i 4 tiden, men når vi var ved vinduet, ble vi selvfølgelig bustet vi også.. Haha, lite søvn når vi ble vekt 8 og sovnet i 5 tiden. Men det var en utrolig koselig og morsom leir!! :-)


Nå er jeg så utrolig sliten, så jeg har laget meg litt frukt og skal sløve resten av dagen med masse serier. Kjenner jeg trenger litt hvile nå! Jeg har desverre ingen bilder fra leieren, men det går nok bra! Har du gjort noe gøy i helgen da? :-)

Anbefaling

Hei. Kérastase Nutritiv er en utrolig bra hårkur fra L'oreal Paris for deg som vil ha glansfullt og mykt hår. Den skal brukes akkurat som en balsam. Du tar den i håret og venter et par minutter også skylder du den ut. 

Jeg syns hårkuren er utrolig bra og er utrolig fornøyd. Også lukter den utrolig godt. Jeg gir den en sterk 5'er. Anbefaler den på den sterkeste! :)

Skal du prøve hårkuren?

Favoritt topper

Hallo! Nå tenkte jeg å vise dere mine favoritt topper. Jeg har selvfølgelig noen flere som jeg ikke finner eller som er litt for sommerlige. Så her har dere mine favoritt vinter topper ;)


Lyserosa genser fra Bik Bok

Blå genser fra Bik bok

Blå topp fra Bik bok

Bluse fra Bik bok

Skjorte fra H&M
De fleste toppene du ser her er fra Bikbok, men jeg handler på andre butikker også altså. Jeg har veldig mange andre topper jeg elsker, men som ikke passer til årstiden.

Hvem topp likte du best?

Vennskap er en gave

Vennskap er en gave
Fra kjærslighetes have
Hjerter er tegn
På vennskap uten regn

Regnet er tårer
Fra venner som sårer
Smil og latter er lykke
Og vennskapets smykke 


Diktet har jeg laget selv til en oppgave på skolen i fjor. Hva syns dere om det? Jeg blir ikke lei meg hvis dere ikke likte det, men jeg syns diktet fører et godt budskap. 

Hva syns du om slike innlegg? 

7.plass!

Jeg er på syvende plass på topplisten i Tønsberg idag! Tusen takk til dere, verdens beste lesere. 
Hallo dere! Idag så skal jeg prøve å lage ny header til dere. Håper den blir bra! Over ser dere antrekket idag, bare helt plain egentlig. I kveld så skal jeg på dansing, igjen :) Hehe, deilig at dansingen har startet igjen. 

Hva skal dere idag?

Outfit 16 Januar
Topp og bukse fra Bik bok,  sko fra CAB

Hva syns dere?

Winter wonderland

Hei! Flinke Victoria som har tatt bildene. I dag har pudersnøen lagt seg her i tønsberg. Syns det er fint at ikke vineteren er helt ferdig enda, utrolig koselig med litt snø. 

Hva syns du om bildene?

Vaffel kos

Heihei! I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har vært en tur hos Kaja, og vi har trent litt og kost oss med vafler. I morgen er det ny uke, og dansingen starter igjen. Gleder meg veldig til å danse igjen. :-)


Hva har du gjort idag? 

Café med jentene

Hallo! Dagen idag har vært utrolig koselig. Jeg har vært på café med Victoria, Kamilla og Vilde. Vi ble der litt lengere enn vi trudde, men utrolig koselig var det! :-)


Har dere hatt en fin lørdag?

Nagler


Hei! Denne kjøpte jeg på torsdagen som jeg fortalte dere. Kostet 499,- på Bik bok og jeg er stor fornøyd. Gleder meg til å bruke den når det blir litt varmere.

Hva syns du om jakken?

BursdagBursdags barnet, Jenny!

 

Jenny hadde en utrolig koselig bursdag. En perfekt start på helgen. Håper alle har hatt en like bra fredag som meg :-)

Birthday outfit


Kjolen vet jeg ikke hvor er fra, et sted i Florida Sko økonomi sko

Hallo, nå har jeg akkurat kommet hjem fra bursdag. Det var en utrolig koselig bursdag. Over ser dere hva jeg hadde på meg, hva syns dere? :-)

Friday!

Heihei! Endelig helg! Deilig ettter en lang skoleuke. Idag skal jeg rett til barkåker etter skolen. Jeg skal i bursdag til Jenny. Bursdag outfit kommer i kveld. Vi blogges! :-)


Ha en fin fredags kveld!

Jentene på isen

Hallo dere! Idag var vi på skøyte banen med trinnet. Det var utrolig koselig og stå på skøyter med så mange herlige folk. Vi var ferdige der rundt 1 tiden, så da fikk vi dra hjem. Deilig! :-) Jeg dro til byen med Maya, Kristina, Katarina og Jenny en liten tur etter skolen. Det jeg kjøpte kommer i et senere innlegg, stay tuned. 
Ha en fin torsdags ettermiddag!

Outfit 9-01/13

Hei dere!

Etter skolen idag så dro jeg rett på konfirmant undervisning så derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Tenkte å vise dere dagens outfit, håper dere liker det :-)Skjorte fra H&M strikke jakke bik bok bukse bik bok 

Nå skal Victoria og jeg snart dra bort til Nora på peppekakehus knusing, hehe. Det er en tradisjon vi har hatt veldig lenge så det blir koselig! Kos dere resten av dagen.

Hva syns dere? 

Friendship


Hallo! Victoria og jeg har vært venner veldig lenge, og jeg ville dele disse bildene med dere selvom de kanskje er litt gamle. Disse bildene ble tatt i begynelsen av sommeren 2012 av Elise, søsteren til Victoria. Jeg syns bildene er så koselige! Liker bildene veldig godt! Friendship never ends! ♥

Hva syns dere om bildene? :-) 

Girl in pink

Hei! Som dere ser på bildene over så var det en lyse rosa genser og et smykke fra bikbok som var dagens antrekk. Nå skal jeg til min venninne Kaja en tur, så nå må jeg nesten løpe til bussen.

Hva syns dere?

 

Back on track

Hei!  Nå etter en liten bloggpause så har jeg endelig bestemt meg for å komme tilbake. Jeg har savnet det veldig, så skal bli deilig å starte igjen. Håper at alle gamle og nye vil følge meg videre. 


 
Godt nyttår alle sammen! :-)

-Silje