mars 2013

Boating in the Mexico Gulf

Hei søte! I dag har vi vært på båttur igjen. Ååå, som jeg elsker båtlivet. Vi møtte noen venner av pappa også, så deet var veldig koselig. En utrolig herlig tur. Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser.. Vil ikke hjem nå, har det så utrolig fint her i varmen. Jaja, heldigvis drar jeg ikke før torsdag! :)-Silje

Outfit

Hei dere! I dag har jeg vært på båttur igjen og det var bare helt nydelig! Varmt og skyfri himmel. Jeg skal vise dere antrekket migg for kvelden, håper dere liker det :)
Hva syns dere?

Romvideo - Florida

Hei! Jeg har laget en romvideo til dere og jeg håper dere liker den! Det er ikke veldig bra kvalitet, men jeg har ikke verdens beste kamera enda. Heldigvis er det ikke lenge til konfirmasjonen, hvis ikke jeg får speilrefleks så skal jeg kjøpe det! Men nok om det! Her har dere videoen :D


Unnskyld at jeg skjelver litt, haha! Bedre en ingen video :)

Hva syns dere om rommet mitt hos pappa?

Tirsdag

Heisann :-) I dag har verdens beste pappa bursdag, så gratulerer så mye til han! Maritha og jeg syklet oss en tur i stad, men det var veldig mye vind. Haha, en fin tur forde! I kveld skal vi på noe greier som pappa hadde lyst til, siden det er hans dag. Blir nok koselig ♥Hahahaha!


Hva har du gjort idag?

Outlets!

Hei dere! :-) I dasg var jeg på Miromar outlets. Det er et "senter" med bare merkebutikker. Det jeg kjøpte får dere se i innkjøpsvideoen som jeg skal lage. Stay tuned everybody! ♥-Silje

SOLNEDGANGSTUR

Heihei! Solbrentheten begynner å bli bedre, men er fortsatt ganske så rød. Det er noe dritt det der altså. I går var jeg på båttur, det var helt nydelig. Pappa har fått ny bår så det var gøy å kjøre med den for første gang. Var litt mye bølger, men det var egentlig bare gøy. Jeg fikk shoppet noen små ting her om dagen, men jeg tenkte kanskje å lage en innkjøpsvideo i slutten av ferien eller når jeg er hjemme? Hva vil dere?


Marte og jeg syklet oss en tur i solnedgangen i går, elelr vi syklet til target. Ikke akkurat lange strekningen. Alle amerikanerne som kjørte bil så skikkelig rart på oss. Hahahha, i Norge er det jo helt normalt å sykle..

-Silje

Sunburned

Hei dere! Jeg våknet i dag og merket at jeg var skikkelig solbrent på flere steder. Leggene mine er helt røde, og det gjøre minst like vondt som det ser ut som. Pappa og Kristy kom sikkert med 20 forskjellige salver jeg skulle smøre på. Håper det blir bedre til i morgen for da skal vi ut med båten. Jeg smørte meg med 15 i går, men nå er kroppen min dekket med et tykt lag av 30.. I dag skal jeg bort til Marte og sole meg der. Eller sole og sole meg. Må nok ha håndkle over leggene...

I går: I dag:Sånn kan det gå...

Herlig

Hei dere! Dagen i dag har vært helt nydelig på stranden. Varmt og fin sol. Har blitt litt brent et par steder, men får håpe det blir til brunfarge i løpet av natten. Dagen har vært herlig i hvertfall :)Hva har du gjort i dag?

Beachen

Hallo! I dag står beachen for tur. Det er nydelig sol ute i dag og varmen er helt på topp! Håper jeg får litt brunfarge på kroppen i dag, som jeg forhåpentligvis gjør. Jeg må nok kjøpe solkrem, for jeg trur 4 er litt lite i dag. Hehe ;) Hvis jeg tar noen bilder på stranden blir det oppdatering senere, får se :)Hva skal dere idag?

PS: Husk at det er 5 timer tidsforskjell her. Så klokken er bare 10.33, ikke 15.33 ;)

Video - Fails

Hallo :) Jeg har redigert en video med alle failsene fra spørsmålrunden. Tenkte det var litt gøy? Haha, fikk meg en god latter når den var ferdig! Gøy :) Hahahah! Syns du det er gøy med slike videoe?

Antrekk

Heisann! :) I dag har det vært nydelig vær ute og 30 grader. Deilig! I dag har jeg bare solt meg ved bassenget. Brunfargen kommer ikke like fort der pga at vi har sånn netting som stopper solstrålene. Vi har det for at det ikke skal komme insekter osv. Når jeg drar på stranden kommer sikkert brunfargen fram. Føler meg kjempe hvit nå, men det er jo bare 2 dagen. Og i går var ikke været helt på topp heller..Kjole og sko fra h&m, jakke fra Bik bok og solbriller fra Glitter

Hva syns du? // Hva har du gjort idag?

Home sweet home!

Hallo alle sammen! Nå er jeg framme i Florida og flyreisen gikk greit! Langt er det, men det var jeg forbredt på. Mange morsome episoder ble det, hhaha! Gøy å se tilbake på. Marte som jeg reiste med, var velidg hyggelig. Ble med engang litt kosligere å reise :) 
Har du vært i Florida?

Spørsmålsrunden ++

Hei leserne mine! Nå sitter jeg antageligvis på flyet på vei til New york. Jeg mellom lander der i 5 timer før jeg skal fly vidre til Florida. Hele reisen er på ca 17 og en halv time. Ganske lenge. Hehe, det er verdt det! :) Jeg har forresten svart på spørsmålsrunden. Jeg skal redigere en "fails" video enten på flyet eller en annen dag hvor jeg har tid. Gled dere. Håper dere liker svarere!

STARTEN ER REDIGERT PÅ STEMMEN ALTSÅ! Hahah :D 

Ny header!

Hei! Som dere kanskje ser har jeg fått ny header. Jeg har faktisk laget den selv, haha! Ble litt lei av den andre og følte jeg trengte ny. Håper dere likte den! Spørsmålsrunden er klar og kommer i mrg en gang. Har skrevet innlegg og det er tidsinstillt til dere. Stay tuned ♥Likte du den nye headeren?

Antrekk ++

Hei søteste! Spørsmålsrunden er nå spillt in og redigert. Jeg holder på å laste den opp nå, så det er bare å vente til den er ferdig! Gled dere. I dag har jeg vært på extend og danset litt, også har jeg vært på café med Victoria og Mathilde. Har lastet ned pretty little liars episodene så jeg kan se dem på flyet i mrg! :) Nå skal Victoria og jeg bare kose oss resten av dagen før jeg må se over kofferten og pakke det siste. Gleder meg! :DDDJakke fra Sorbet, bukse fra bikbok, Bluse fra h&m, Converse på beina.

Hva syns dere?

Uken

Heihei! Dårlig blogging denne uken. Det er jeg helt ærlig om! Jeg har vært veldig travel, og insperasjonen har heller ikke vært helt på topp. Uken har egentlig bare vært veldig kjedelig. Skole, dans, lekser, pugging, pakking osv. Ingenting spesielt. Jeg drar til Florida på søndag. Det blir utrolig herlig! ♥ ♥ Da blir det mye bedre blogging, det kan jeg love dere! Jeg skal spille inn spørsmålsrunden i mrg eller på lørdagen. Så nå er det siste innspurt til å å spurt meg om det du vil >her<Skidag

Hallo søteste lesere! unnskyld for dårlig oppdatering idag. Skal bli flinkere når jeg er i Florida! Da blir det masse blogging. Ferdig med det, i mrg skal vi til kongsberg med skolen. Jeg skal stå på slalom, gleder meg veldig. Uken kommer sikkert til å gå veldig fort i og med at tirsdagen på en måte blir borte. Og det vil si, fortere ferie! Hehe, her er noen bilder fra i fjor:


Hahah! 

Har du vært i kongsberg med klassen før?

Søndag

God søndags morgen! Dagen i dag går ut på og begynne å pakke litt. Det er akkurat 1 uke til jeg reiser i dag og denne uken kommer til å gå fort. Jeg danser jo hver eneste dag så jeg må få begynt å pakket. Jeg har laget meg havrepannekaker og skal kose meg med det med pretty little liars. Skal bruke dagen til å lade opp batteriene maxs til en ny uke. Typisk søndag. :)


Spørsmålrunden skulle jeg egentlig ha svart på idag men Victoria hadde desverre ikke tid. Jeg skal få svart på den så fort om mulig!

Hva skal du idag?

UKM

Dagen i dag har vært veldig fin. Jeg har vært å spist vår ruller på my café, og det var utrolig godt. Jeg har også vært å sett på UKM. Utrolig mange flotte innslag. Mange flinke! Hovedpoenge for at jeg var der var egentlig for å se på Julie og Madeleine danse. De var skikkelig flinke, herlighet! 

Hva har du gjort i dag? // Har du vært med på UKM?

Mint dress

Hallo dere! Husker dere jeg snakket om en kjole jeg hadde holdt av? Dette er kjolen jeg kjøpte:

Den er fra h&m for bare 199 kr! Måtte slå til, elkser den. Kun 8 dager til ferie nå, og da kommer den til å bli brukt masse. 

Hva syns du om kjolen?

Fredagskveld

God kveld kjære lesere ♥ Unnskyld for dårlig blogging idag men har vært på farten hele dagen. Nå er det endelig helg og i natt skal Kristina sove over. Vi har laget oss masse frukt som fredags kos. Det kan være godt med et sunt alternativ også! ;) Vi kjøpte inn blåbær, gulrøtter, druer, mango, stangceleri, kiwi, eple og holiday dip. Herlig start på helgen. God helg alle sammen! ♥

Can't wait

Hei dere! Nå sitter jeg og spiser havrepannekaker og skal se på litt pretty little liars. Før dansingen etterpå skal jeg hente en kjole som jeg har holdt av. Så smart som jeg er hadde jeg ikke med bankortet i går fordi jeg skal egentlig spare penger til ferien, men denne må jeg bare ha! Det er en typisk sommer kjole fra h&m til bare 199,- Perfekt på en fin sommer dag! Bilder av den kommer senere :D ♥

Solskinnsdag

Hei! Etter skolen idag dro Victoria og jeg opp på butikken og kjøpte oss blåbær, smoothie, fiskekaker og bixit. Nå sitter vi og gjør lekser og snakker. Senere skal gå oss en lang tur i solskinnet og etter det drar vi ned på dansinga. Ha en fin dag allesamme!

Hva skal du idag?

Mardi

Hallo dere! Nå er Kristina her. Vi skal trene litt, det er jo ikke lenge til sommeren nå. Haha! Vi skal jo selvfølgelig kose oss litt også, vi skal lage litt frukt og bare sitte med musikk og prate. Veldig koselig. Etterpå drar jeg på dansing som vanlig, ikke en dag uten dans! ♥
IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN! Svarer på den snart! >HER< Haha, tok noen bilder på photobooth denne gangen. Sorry! 

Hva skal du idag? 

Middags besøk

Heisann. Senere kommer Aleksander og Maritha på middagsbesøk. De reiser du Florida i morgen, altså ditt jeg reiser om 13 dager (!!) De skal være der i 5 uker elns, utrolig heldige! Blir koselig å få dem på middagsbesøk i dag, lenge siden sist. :)

Ellers idag skjer deg ingenting. Kose dressen er på og jeg skal bare daffe før jeg drar på dansing. Deilig, det trenger jeg! 
IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN!! >HER< 


Sorry for arkiv bilde, men jeg ser rett og slett ut som en dass nå..

Hva skal du idag? :)

Vår


Bukse og topp fra Bik bok, jakke og clutch fra H&M, sko fra Converse

Hva syns du?

Lørdag

Hallo dere! I dag har jeg vært med Kristina. Vi har vært på café og en tur hjemme hos Kristina. Koselig! I kveld skal jeg i bursdag til Vilde, så Nora kommer hit nå snart for at vi skal ordne oss. Gleder meg, blir sikkert veldig gøy! Her er forresten dagens antrekk:
Bukse fra Bikbok, jakke fra H&M, Genser fra Florida, Sko ra Converse

Hva syns du?

1 MARS

Hei dere! Dagen idag startet herlig med at Katarina, Kristina og jeg fikk billetter til Bruno Mars! ♥ ♥ Konserten er 2.november, så det er ganske lenge til. Men gøy blir det! Hvis det er noen av dere som vil dra på konserten er det ennå ikke utsolgt på billettservice, det koster 505 +frakt! Grei pris! 

Nok om konserten. I dag blir Justin 19 år. Husker det som at det var i går han var 16 år med hair flippen sin. Haha! I kveld blir det "bieber" party hos Nora med masse jenter. Blir veldig gøy, hahahaha! Victoria kommer hit etter jobben også drar vi til Nora etter det. Blir kjempe hyggelig, gleder meg! Skal du feire Justin? // Skal du på Bruno Mars konsert?
 
IKKE GLEM Å STILL MASSE SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN >HER<