april 2013

Spring time

Hei dere, lenge siden sist! I helgen har jeg sovet hos Kristina, og det var veldig koselig. Vi hadde jordbær, blåbær, mango, druer, melon osv og smeltet sjokolade. Det var nydelig godt! I dag har jeg fått skikkelig sommer stemning, og jeg elsker det. Har vært i byen en tur og kost meg ute i solen på barkåker. Kjøpte meg nye solbriller i stad, hehe glitter 79,-! Ikke noe Raybans her ;) Haha!

Hva syns du? // Hva har du gjort i helgen?

Dance

Heisann :-) På danseshowet i helgen var det en fotograf som tok bilder av danserne i kostymer o.l! Jeg og venninne mine tok noen bilder der som jeg tenkte å vise dere, alle ble ikke like fine, men koselig var de! Her har dere bildene:Oi..Hva syns du? 
-Silje 

Outfit - Fredag

Hallo! Endelig helg. Er så sliten etter den fantastiske uken med Justin, Oslo, framføringer og dansing. Alt har gått i et sett. Men ikke nok med det, det er jo show til helgen! Jeg er veldig sliten og kunne godt tenkt meg å slappe av og sove hele helgen, men å danse er mye bedre. Gleder meg veldig, håper så mange som mulig kommer å ser på :) Om ikke så alt for lenge, skal jeg ned på oseberg på sceneprøve, blogges!


Bluse og bukse - BIKBOK // Ola vest - PAPAYA

Hva syns du?

VIDEO FRA KONSERTEN

Det beste jeg har opplevd på lenge!!! 

-Silje

JB 16.April

Hallo! JUSTIN BIEBER KONSERTEN VAR HERLIG! Jeg kom til arenaen ganske tidlig ogsåvar Nora og kusinen der og hadde holdt av plasser til oss langt fremme. Så vi stod med de, og det var utrolig koselig. Vi ble intervjuet av nrk også, radieon ;) Hehe! Jeg hadde diamond circle billette, og stod 1 meter unna hand. Det var helt utrolig. Og det er det beste showet jeg noen gang har vært på. Fortsatt helt sjokket. Gråt en hel masse. Han stod til og med i bar overkrop! Han er finere i virkelig heten en på bilder, helt sykt! Alle dere som skal de andre dagen, kos dere!Jeg tenkte å redigere en video til dere som kommer så fort som mulig, siden jeg filmet mest, hva syns dere om det?
Robin (14) fra finland som oppvarmer for JB


HELST IKKE KOPIER BILDENE MINE

Har veldig mange fler bilder, men de kommer også i videoen i tillegg til videoopptakene ;)

Var du på Justin Bieber // Skal du en av de andre dagen? // Hvordan plasser hadde du?

Justin Bieber ukenAloha! Rett etter skolen i dag srar jeg inn til oslo med Kaja. Vi skal på Justin bieber konserten i morgen! Gleder meg helt sykt mye. Vi skal sove i Oslo i fra i dag til onsdag. Også drar vi hjem tidlig på onsdag, siden vi begynner seint på skolen! Åååh, nå begynner Bieber hysteriet snart! Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! Husker dere jeg blogget om at jeg var på operataket 31.mai? DET VAR HERLIG, og i morgen skjer det igjen! Æææ :D


Skal du på JB? // !6, 17 eller 18?


Dimanch

Hei dere! Som sagt var jeg hos Victoria i stad og spiste en veldig god lunsjen! Ååå, det var nydelig ♥ Eggerøre, ristet brød, te og masse godt pålegg stod på bordet. Til slutt var det en skolebolle aktig bolle, mmm! Etter lunsjen dro vi på fellestrening. Det gikk veldig bra :) Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid og lade opp for en KANON BRA UKE!!! ;) ;)

-Silje

Søndags lunsj

Hei dere! Nå snart skal jeg en tur bort til Victoria og spise en god søndags lunsj. Mmm ♥ Vi skal på fellestrening i dag også, nå er det jo ikke leng igjen til showet! Neste helg slår det til, gleder meg veldig! Anbefaler alle å komme å se på ;) Blir kanon bra! 
Videoblogg

Her har dere innkjøps videoen, håper dere liker den :)

-Silje

Video, Innkjøp ++

Hallo dere! Nå holder jeg på å laste opp innkjøpsvideoen til dere, så den kommer enten i kveld eller i morgen. I går kjøpte jeg en shorts fra h&m til 199 kr :


Elsker den!

Denne uken har vært et slit (!!) Har hatt samfunnsfags prøve, innlevering, matte prøve også skulle jeg egentlig hatt engelsk fremføring. Men lærerne skjønte heldigvis at det ble for mye på en uke, så de utsatten den. Det er så sinsykt mye på skolen nå, og det enste jeg gjør etter skolen er lekser, pugge øving og dans. Har ikke tid til noe mer. Forresten, så forstuet jeg tommelen min i gymmen i går. Alltid meg! Ååå, dritt! Ikke bra nå rett før show og eksamen... Haha, nok om det!

Nå er det helg og jeg skal kose meg i sofakroken med mamma. Lenge siden sist, så det blir koselig! I helgen skal jeg danse, fellestrening. Det er jo forestilling neste helg! Dere må komme å se på!! Extend setter opp tornerose - extenden edition. Billetter kan dere kjøpe hos extend eller ringe 3336778 mellom 3 og 9 i hverdagen. Løp og kjøp - dere vil ikke angre!

-Silje

Antrekk

Hei! Vil bgeynne med å si unnskyld for dårlig blogging. Har vært så utrolig mye denne uke, måtte jo ta igjen litt på skolen. Skal prøve å blogge så mye jeg kan :)

I dag har jeg vært på konfirmant undervisning og vært med Nora og Kaja. Veldig koselig! Nå skal jeg pugge litt på en matteprøve og på dansing. Kos dere idag!Bluse og bukse fra Bikbok, Ola vest fra Papaya

Hva syns du? 

Instagram

Hei dere! Jeg tenkte siden jeg ikke har fått tatt noen bilder enda, så kunne jeg vise dere mine siste oppdateringer fra instagram. Jeg heter siljenordmo, og jeg legger ut mye bilder som ikke blir lagt ut her på bloggen ;)

1.Meg, 2. Cape Coral beach, 3. Bassenget, 

4. Neglakk, 5. Meg på starnden, 6. Cape Coral beach,


      
7. Meg hopper fra båten, 8. Meg, 9. Verdesn beste jordbær smoothie
      
10. Meg på flyplassen, 11. New York skyline, 12. Victoria lagde påskeegg til meg fordi jeg ikke fikk i år♥

For flere bilder følg meg på instagram - siljenordmo

Dagen

Hallo! Unnskyld for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har vært litt opptatt. Jeg har vært i bursdag til Victoria i kveld, og det var utrolig gøy! Har savnet den gjengen skikkelig, så det var jo perfekt a Victoria feiret bursdagen sin idag, så jeg fikk møtt de aller fleste! Victoria og Jade-Celine lagde helt nydelig mat, vi fikk servert sånne små retter som bestod av : Lakseruller, saltpoteter, kjøttboller, spekeskinke, kyllingvinger osv. Spiste så mye at jeg nesten sprakk! NAM!

Reisen i natt gikk veldig greit. Det var selvfølgelig litt trist å si hade til pappa, men siden han kommer hit i mai var det ikke like trist som sist. Heldigvis! Den første flyturen gikk engetlig ganske fort, den var på 4 timer. Jeg sov litt og fikk sett på pretty little liars :) Når jeg kom til New York spiste jeg litt og kikket rundt siden jeg hadde en drøy time på meg før vi skulle boarde. Flyturen var på 7 timer, men det gikk ikke så treigt denne gangen. Sov ganske mye! Overanskende nok, men jeg gjorde det. Det var deilig :D. Så tok jeg toget hjem og slappet av. Jetlagen er ikke like ille som den pleier faktisk, deilig! :)


La til et gammelt bilde av meg og Victoria, egentlig bare fordi det var henne vi feiret :)

Har du reist alene fra USA før?  

Last day

Hallo! I dag var det siste ferie dagen og den var helt herlig. Vi varute med båten, badet, solte oss og spiste på resturant. Herlig! Jeg skal nå hoppe i dusjen før jeg skal ordne meg litt før vi skal ut og spise på mels diner. Kan se om jeg rekker og ta bilder til dere :) Skal prøve å ta bilder av reise antrekket også i morgen. Men jeg må nesten prioritere familien og pakkingen før det! Skal se hva jeg rekker. Har nemlig ikke startet å pakke en gang, burde kabnskje starte snart.. Wopsi

-Silje

Fort Myers beach

Heihei! Nermer seg slutten på Florida turen for denne gangen. Heldigvis ikke lenge til neste gang. I dag har vi vært på Fort Myers beach med tante. Eeeelsker den stranden! ♥ Vi spiste på nemos, favoritt resturangen min på Ft. Myers beach. Jeg og Maritha delte en nachos, for den nachosen er ikke liten altså. Hehe! I morgen er det min siste dag og da skal pappa ta seg fri sånn at vi kan dra på en siste båt tur. Skal bli deilig, siste sjanse for å sole meg på en stund nå. Blir deilig :)
Jeg føler meg helt hvit nå jeg står ved siden av Maritha, hun har så fin brunfarge!!!