mai 2013

Om 23 dager...

.. Reiser Victoria og jeg til Florida! 

Nå er reise bestilt, og bare 23 dager igjen til jeg skal til Florida med bestvenninnen min. Vi reiser 20. Juni og reiser hjem 18.juli. $ fantastiske uker i varmen. Gleder meg veldig, det blir utrolig bra! I dag hadde vi vår siste prøve før sommeren og det er så utrolig deilig å være ferdig med det. Nå er det bare å stille opp på skolen igjen. Gleder meg helt villt til ferie og å ha med Victoria til pappa. I 7.klasse var Victoria med meg til Egypt, og det var utrolig gøy. Noe jeg aldri vil glemme! Blir sikkert like bra denne gangen å, om ikke bedre. Du kan tro det skal shoppes og tænes ;) 

Har du vært på ferie med bestevennninna de før? // Skal du det?

Videoblogg - innkjøp

Hei! Jeg bestemte meg for å prøve å lage en videoblogg av innkjøpene mine. Håper dere liker videoen og innkjøpet selvfølgelig. Her er resultatet :)

Hva syns du? 

Brygga med jentene!

God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en super koselig middag på brygga med jentene! Vi bestillte alle sammen nydelig lasagne til middag. Også spise vi en god dessert. VI fikk snakket masse og kvelden var fylt med mye latter! Herlig. Sitter igjen med en utrolig god følelse, hadde det så hyggelig. Jenter, dere er fantastiske! ♥


-Silje

OutfitKjole fra bikbok, cardigen fra Florida, Converse på beina

I dag skjer det ikke stort. Skal gjøre litt skolearbeid og slappe av tenker jeg. Får se om jeg får gjort noe blogg greier, kanskje lage video? Hvordn video vil dere ha isåfall?

Vil dere ha video - hvordan video? // Hva syns du om antrekket?

BikiniGod morgen solstråler!  torsdag kjøpte jeg meg en ny bikini, og jeg elsker den! Akkurat sånn jeg har lett etter. Den kostet 129,- på lindex. I dag skal jeg være med Kristina, og det er nydelig vær i dag også. Vi skal være ute i det fine været og sikert sole oss litt! Må opprettholde brunfargen så godt som mulig :) Vi skal også på Chris Medina konserten på tønsbergmessen i kveld! Ha en veldig fin sommerdag!

Hva syns du om bikinen?

17 MAI

Hei dere! Hadde dere en fin feiring i går? Jeg var først å gikk i barnetoget i byen før jeg dro ut med pappa og tok en kaffe på en café. Jeg var hjemme og spiste lunsj og ute en tur med Victoria og Nora. På kvelden var jeg på 17. mai fest hos Kamilla med mange av jentene. Først var vi og så på russetoget, som var veldig gøy! Hehe. Hos Kamilla var Vilde, Nora, Kaja, Jade-Celine, Victoria, Katarina, Kristina ig Victoria. Det var veldig hyggelig! VI spiste god grillmat til middag og bær, frukt og kake til dessert. Så bestemte vi oss for å dra ned å se på fyrverkeriet nede på brygga. Så da gjorde vi det og. En veldig koselig kveld med jentene, koste meg masse! :) ?Hvordan feiret du 17. Mai? // Hadde en fin dag?

Romvideoen!

Hei dere! Romvideoen er nå ferdig redigert og lastet opp. Håper dere liker den, og kommenter gjerne hva dere syntes :)

 
-Silje

Photo: NORA

Hei, jeg hat tatt noen bilder av Nora nå i kveld og tenkte å dele de med dere. Jeg syns de ble veldig fine, håper Nora ble fornøyd :)


Hva syns du om bildene?

Konfirmasjons gavene

Hei dere! Jeg tenkte å vise dere bildet av konfirmasjons gavene jeg fikk i går. 

Av Tanten min fikk jeg en ring og et armebånd med fødselsteinen i desember. Jeg syns selv at ringen er utrolig nydelig, armbåndet også såklart! Jeg liker blå fargen ekstremt godt :)Av Kristina fikk jeg et smykke som jeg hadde ønsket meg. Jeg så det i butikken og syns det var dødsfint, også var jeg så heldig at jeg fikk det av henne ♥

Av Victoria fikk jeg en lommebok. Jeg trengte ny lommebok, og den jeg fikk var utrolig sommerlig og fin! Jeg var i byen en dag med Kristina og så den lommeboken, men kjøpte den ikke. Også fikk jeg den av Victoria, kjempe fornøyd :DAv pappa fik jeg speilrefleks kamera som jeg har ønsket meg lenge. Jeg fikk lov å åpne gaven dagen før, altså på lørdag for å kunne få ta bilder med det selve konfirmasjons dagen. Jeg fikk Canon EOS 650 D og er strålende fornøyd! Jippi♥Også sist men ikke minst, Bunaden! Jeg arvet bestemor sin bunad som jeg sa. Åååå, den er så utrolig fin. Som mindre aldre ville jeg veldig gjerne ha lik bunad som mamma, for jeg syns den var så fin. Nå er jeg skikkelig glad jeg sa ja til bestemor sin. Jeg er så utrolig fornøyd, kunne ikke fått en bedre gave fra bestemor! :D


Målselv bunad.

Som alle andre konfirmanter fikk jeg også en del penger. Fikk penger fra resten av familien, og mangler 1 konfirlutt eller 2 . Jeg er kjempe fornøyd med gavene jeg fikk og jeg hadde en fantastisk dag. 

Har du hatt konfirmasjon? // Gleder du deg til konfirmasjonen din?

 

Konfirmasjon

Hei! Long time no see :)

Jeg har ikke blogget på en stund, og grunnen til det er dårlig kamera, mye på skolen og dansingen og myd forbedelser til konfirmasjonen. I dag hadde jeg konfirmasjon, og det har vært en helt fantastisk dag. Vi startet i kirken og hadde festen på borge hotell på husøy etterpå. Veldig fint sted! Jeg fikk nytt kamera til konfirmasjon - Canon eos 650 D! Er kjempe førnøyd, så kanskje det blir litt bedre blogging fremover? Får håpe det :)

Jeg fikk også bunad til konfirmasjonen, jeg arvet bestemor sin, og den er kjempe fin. Jeg har Målselvbunad og jeg er kjempe fornøyd med den. Har også fått litt smykker og penger. Fikk også en veldig fin lommebok av Victoria! Og dette er  jeg veldig fornøyd med ! En helt fantastisk dag! :) Takk til alle som har vært med ♥-Silje