juni 2013

Outfit +

Hei!

Dagen i dag har vært veldig rolig. Vi har slappet av ved bassenget og sett litt på frustrerte fruer. Vi skal snart vaske litt her sidne vi får 2 visninger senere i dag. I kveld reiser vi inn til Fort Lauderdale, som er en storby i Florida. Vi skal på Saw Grass Mills mall i mrg og på stranden der. Vi reiser hjem på søndag, håper det blir en fin helg. Kameraet er selvfølgelig med. Her har dere antrekket for dagen.
 Shorts fra Papaya, Topp fra Love Culture

Hva syns du om antrekket?
Hva skal du i helgen?


Antrekk 27.06.13

Hei!

I dag har vi har vært på stranden i Cape Coral og fikk litt sol på kroppen. Deilig å se brunfargen komme nå! I går var vi å shoppet på Edison mall, og vi fikk kjøpt oss mye fint! Jeg tenker å lage en innkjøpsvideo av alt når jeg kommer hjem, om dere vil det? Vi fikk også fikset øyenbrynene, vi farget og voxet dem. Deilig å få gjort det, har ventet lenge på å få fikset dem nå. Her er antrekket for resten av kvelden.
Skjørt fra Cotton on, Topp fra Cotton on, sko fra Toms

Hva syns dere?
Snakkes!


Fin dag!Heei! I dag har Victoria og jeg vært på strande i Cape Coral. Vi kom dit i 10 - halv 11 tiden og ble hentet klokken 3. Vi fikk solt oss masse, og badet også veldig mye. Vi spillte padle board og koste oss i solen. Deilig! Da vi kom opp fra vannet spurte to kjempe søte gamle damer oss om vi var tvillinger eller søstre. Jeg sa bare at vi var venner, og da sa de "Oh, then i am wrong and you are right" De var skjønne! Nå sitter vi og spiser Ben&Jerry's og skal bare slappe av resten av kvelden. Tok noen bilder i stad, men de ble ikke noe bra etter en dag på stranden. Hehe!

Vi blogges,
-Silje!

Sunday Funday

Hei!

I dag var vi en tur på vannet, men ikke lige lenge som i går. Vi dro ut ca halv 12  og kom hjem i 4 tiden. Da vi kom hjem slappet vi litt av og badet enda mer i bassenget, hehe! Må si vi liker å bade, ordentlige badenymfer :D Vi spilte også litt badnington og hørte på musikk i solnedgangen. Skikkelig koselig! Nå har vi akkurat sett på "She's the man" og skal om noen få strakser legge oss i og med at klokken er 00.05. Håper på litt soling i morgen også!
Siden det er midt på natten hos dere nå, leser dere kanskje dett innlegget på dagen.
Så hva skal du idag? // Hva syns du om bildene?

Outfit 23. Juni

Hei!

Nå har Victoria og jeg nesten akkurat våknet, men bestemte oss for å ta antrekkbilder før vi drar på båttur. Hehe, viktig å få unnagjort litt bloggstuff på morran pga tidsforskjellen. Her har dere antrekket:


Skjørt fra Bik bok, Tube topp fra  Papaya, solbriller fra Glitter

Hva syns du? 

Antrekket


Kjole fra bikbok, sko fra toms, hatt fra bjou birgitte

Hei dere! I dag har Victoria og jeg badet veldig mye. Det har jo vært over 36 grader i dag, så er egentlig ikke så rart. Vi gikk oss en tur på butikken, som var helt forferdelig i denne varmen, haha.. Nå sitter vi i sofaen og slapper av, merker at jeg er skikkelig trøtt.. Må holde meg våken litt til, ofr å vende meg til tidsforksjellen. 6 timer tilbake om noen lurer.Men Jetlagen er her altså.. 


Uten sminke begge to..

Hva syns du? 

Framme i varmen

Hei alle sammen!

Nå har Victoria og jeg akkurat våknet, for klokken er jo bare 5 på 10. Skikkelig deilig å være fremme etter en så lang reise. VI tok først fly til Paris - til atlanta - til fort.Myers. Jeg trudde jo at reisen til atlnata ville ta 4 timer, men jeg hadde glemt å regne med tidsforskjellen. Så det tok 9 timer... Haha, komisk flyreise må jeg si. Jeg dunka en gang opp i taket, og alle så det neste.. Hahah! Også klarte jeg å søle vannglasset mutt ut over hele gulvet der.. Etter en stund sølte Victoria både eplejuicen og colaen sin.. Herregud, å dumme vi er!

Victoria: Vi må ikke glemme jakken min
Meg: Nei, herregud vi er ikke dumme heller da! ;)
Begge: Jo, det er vi..

Blir desverre bare instagrambilder nå..

Ikke så veldige fine bilder i og med at de er fra privatbrukeren min... Haha!

Vi blogges senere :)

Svelvikstranda

Hei dere!

Ble ikke noe blogging i går.. Jeg dro rett ut til Tjøme på campingplassen til Jade-Celine etter skolen. Jade-Celine og Victoria sluttet før oss, så de tok en tidliogere buss en oss. Og vi klarte selvfølgelig på kjøre feil.. Vi glemte helt å gå av bussen ved sundene for å bytte buss så vi landet helt feil. Hehe, så måtte vi sette oss på en bussplass å vente på enda enn buss..Når vi kom fram på campingplassen, hadde Victoria og Jade-Celine tatt båten til butikken for å kjøpe mat, siden vi var så treige. Hehe.. Vi fant selvfølgelig ikke campingvognen så vi satt oss på et bord nede ved sjøen og ventet på jentene. Resten av kvelden var veldig koselig, vi fikk snakket mye. Latter var det også mye av! Dessverre måtte Kristina og Katarina hjem for å sove der mens Jade-Celine, Victoria og jeg sov i campingvognen. Hehe. En veldig koselig kveld på Tjøme. Neste gang er om 4 uker, hehe..Kommer nok et innlegg litt senere, blogges :)

16.06.2013

Heihei!

Dagen i dag er en skikkelig typisk søndag. Jeg sov over hos Kristina i natt, så jeg har vært der frem til nå. Vi så på filmer og serier og slappet av :) Nå tenker jeg å fortsette på pakkingen min, og laste ned noen flere filmer, må jo ha noe å gjøre på flyet. Hehe! Har dere noen filmer å anbefale? 

Jeg prøver å pakke minst mulig, i og med at jeg kommer til å shoppe en del. Victoria og jeg har laget en pakkeliste der det står at vi kan ha max 3 shortser, 10 topper også videre. Vil ikke ha overvekt på hjemveien heller ;) Hehe

Har dere noen filmer jeg bør laste ned? // Skal dere på ferie snart?

Video - fails

Hei dere! Hvis dere ikke har sett spørsmålrunden så er den i innlegget under :) Jeg har redigert en fails video nå, som jeg tenkte å legge ut her. Ikke så mange morsomme tabber denne gangen, men noe er det jo da. Hehe! I dag skal jeg være med katarina og starte å pakke, siden det bare er 5(!!) dager til vi reiser og uken er full. Hehe, her har dere videoen: 

Hva syns du? // Hva skal du idag?

Svarene!

Heei! 

Her har dere svarene på spørsmålsrunden, håper dere blir fornøyde! Hvis noen lurer på hvorfor øya min nesten er lukket noen ganger er det pga solen, heheheh! Ja, kameraet fokuserer veldig dårlig noen ganger. Fant ut først når jeg var ferdig at det var sånn. Skulle egentlig tatt av fokuseringen, men jaja da vet jeg det til neste gang! Her har dere videoen :)

Sett på HD 720 for mye bedre kvalitet.

Hva syns du?

Mine leppestifter

Heei! Jeg tenkte å vise dere mine leppestifter som jeg har nå. Håper dere like innlegget :)


Denne er fra Maybelline og er i fargen 630 - RED REVOLUTION. Denne kjøpte jeg for en god stund siden i Florida. Jeg er kjempe fornlyd med denne og bruker den en del på sommeren. Den gir deg helt knall rød lepper, og er kjempe fin til selskap o.l


Fra Helena Rubinstein og er i fargen 351 - Golden ruby. Jeg elsker denne, syns fargen er kjempe fin. Blir mye brukt :D


Denne er også fra Helena Rubinstein, og er i fargen 74 - Touch of lace. Denne fikk jeg til jul, og er kjempe fornøyd. Veldig fin hvis du vil ha en naturlig look. 


Fra Viva la Diva og er i fargen 21, Pink Beige. Jeg fikk denne av mamma for kjempe lenge siden, men syns den er veldig fin. Utrolig fin til hverdags.

Jeg har ingen leppestifter fra mac enda, men håper å finne en fin en i USA til sommeren. Var på vei å kjøpe en i påsken, men ble ikke noe av.. Hehe :-)

Hva syns du om leppestiftene mine? // Hvem leppestifter har du?
Spørsmålsrunden her!

 

Arbeidsuke

Hei dere! :-)

Denne uken har vi arbeidsuke på skolen. Det går ut på at vi skal jobbe hele uken, for å få en smakebit på hvordan arbeidslivet er. Jeg jobber da på Europris. I dag var første dagen min, og jeg syntes det gikk veldig fint. Jeg jobber fra halv 9 - halv 3 denne uken. Det jeg har gjort er vel egentlig bare å rydde i hyller, ta ut fra lageret, sette priser og slike ting. Egentlig ganske gøy :-)
Har du hatt jobbuke før? // Har du jobb kanskje?

Strandtur

Heei! 

I dag har jeg vært en tur på stranden med en del folk! Det har vært helt nydelig vær her i dag, kjempe varmt og sol. Ååå, som jeg elsker slike dager. Vi hadde med oss engangsgrill og grillet hamburger og pølser. Kjempe koselig og godt! Badet gjorde vi også, selvom vannet var ganske kaldt. Hehe :)


Har du vært på stranden i dag? // Hva har du gjort i dag?

Gårsdagens antrekk

Hei dere! Jeg tok noen antrekksbilder ute på tjøme i går som jeg tenkte å vise dere nå. Hehe, ble for seint å poste det i går etter det andre innlegget, men bedre seint en aldri! Her har dere det!
Shorts fra H&M, Topp fra Love Culture, veske og bikini fra Lindex

Hva syns du?

Idyll

Hei alle sammen! I dag har jeg vært på hytten til Victoria ute på Tjøme. Det er helt nydelig der, og de har en veldig fin hytte. Vi har fått mye ut av dagen for å si det sånn. :) Vi har solt oss og badet, selvfølgelig. Vi har også padlet i kajakk! Hadde aldri prøvd det før, så det var veldig gøy. Vi spilte også kortspill og ulike brettspill, det er så koselig! Vi grillet god mat også. En kjempe fin dag på Tjøme!
Skjønne valpen, Mio! Victoria sin nye hund. Nydeligste skapningen <3


Hva har du gjor tidag? // Har du vært på Tjøme før?

Ikke glem spørsmåløsrunden, still spørsmål HER 

Outfit +


Shorts fra bikbok, t-shorte fra h&m, sko fra toms

Hei dere! I byen kjøpte jeg ingenting, bare kikket litt. Har bestemt meg for å klare å spare pengene i 2 uker, hehe. Håper det hvertfall :) Etter vi var i byen gikk vi litt rundt på eik i solen, før vi dro hjem til meg oghørte på musikk ute på plenen. Deilig. Jeg virkelig elsker sommer!

Ikke glem spørsmålsrunden HER
-Silje

 

Mine kjoler & Skjørt - videoblogg

Hei! Her har dere videobloggen og temaet ble mine kjoler og skjørt. Håper dere liker vidoen! 

Hva syns dere?

Dagens outfit
Shorts fra Love Culture, skjorte fra H&M,  Veske fra Lindex, Briller fra Glitter, TOMS på beina.

I dag avr vi i Oslo med klassen, på noe som heter Ocean Talent Camp. Det var en sånn UV tur, hvor 10 000 andre 9.klassinger skal i løpet av denne uken. Skal du dit? Etter skolen har ejg vært med Victoria, og det var som vanlig veldig gøy. Vi var også ute me dNicolay på kvelden, og det var veldig koselig! :-)

Hva syns du om antrekket? // Skal du på Ocean Talent Camp?

Vollyball

Hei dere! I dag var jeg først med Victoria og Katarina. Vi dro å møtte noen gutter på vollyballbanen, og det var egentlig ganske gøy! Været denne dagen har vært litt av og på, men hele tiden varmt. Deilig! :-)

Hva har du gjort i dag? 

Jentekos!

Heihei! Helgen så langt har vært veldig bra. I går hadde jeg overnatting av Victoria, Katarina, Jade-Celine og Kristina. VI spiste kjempe god taco, og is og bær til dessert. Vi danset og badet i andredammen på kvelden. I dag var vi veldig slitene når vi våknet, så vi har tatt det helt med ro. Vi spiste god frokost ute i solen og tok oss enda et bad etter det. Det er så sykt varmt å deilig her nå! Sikkert flere som har det sånn. Kamilla kom også en tur utover dagen, vi har hørt på musikk, badet og gjort koselige ting i solen! Fantastisk helg :-)


Hva har du gjort i helgen?