juli 2013

Todays Outfit

Hei!

Nå har vi akkurat stått opp og vet enda ikke helt om vi skal på båttur eller på en park som heter GreenWells. Det er en park hvor du kan kjøre minigokart, spille minigolf og andre gøye ting. Jeg tenkte å vise dere antrekket for dagen også oppdateres vi senere :-)


Skjørt fra Bikbok, Topp fra Love Culture, Solbriller fra Glitter

Hva syns du?

Parasailing!

Hei dere!

I dag har vært en veldig bra dag! Vi skulle egentlig ut med båten, men det var så mye bølger på sjøen, at vi bestemte oss for å ta bilen til Fort Myers Beach. Jeg og Victoria har lenge tenkt på at vi skal parasaile i løpet av oppholdet, og dette er jo siste helgen så vi slo til! Jeg gjorde det i fjor sommer også, og det var like gøy i dag. Kjempe opplevelse! Resten av dagen tilbringte vi på stranden. Da vi kom hjem ordnet vi oss og dro ut på en mexicansk resturang som het Iguana Mia med noen norske venner av pappa. Rett og slett en herlig dag! :-)
Har du noen gang Parasailet? // Hva gjorde du i dag/i går?
Vi blogges  

Antrekk 9.Juli

Hei!

I dag har vi vært på stranden, igjen! Vi liker oss veldig godt på stranden som dere kanskje har skjønt, hehe! Det er fortsatt bakterie i vannet på Cape Coral beach, så vi ligger å steker. Det er jo noe som heter å "lide for skjønnheten"? Haha, neida det er jo selvfølgelig deilig også! I dag er vi veldig slappe så derfor skal vi bare sitte hjemme og se på tv-serier i kveld i stedet for å bli med Pappa og Kristy på Bikenight. Nå ser vi på Pretty Little Liars live på ABC Familiy, hvor kult? Heheh :-DDHva syns du om antrekket?
Vi blogges :-) 

Fin dag!

Hei!

I går var vi på båten igjen. Det var kjempe fint vær så det ble en veldig bra dag! Vi var på fort myers beach og badet og koste oss i solen, før vi dro til Doc Ford's og spiste lunsj. Veldig deilig dag i solen! På veien hjem kjørte jeg faktisk båten selv. Det var kjempe gøy, og pappa måtte selvfølgelig legge ut bilde og video på facebook, haha! :-) Her har dere noen bilder fra gårsdagen

I dag har vi vært på stranden i Cape Coral og slikket sol. Hehe! Nå snart får vi en norsk venn av pappa på middagsbesøk. Vi skal grille kjøtt og ha bakte poteter og maiskolber, mmm! Håper det blir en hyggelig kveld.

Vi blogges senere
Hva syns du om bildene? :-) 

Antrekk 6/6-13

Hei dere!

I dag har vi vært på stranden og slikket enda mer sol! I morgen skal vi ut med båten, det skal bli så deilig. Elsker å være ute med båten, skal prøve å få tatt noen bilder til dere også :) Nå skal vi snart lage Taco og bare kose oss resten av kvelden. Blir nok noen episoder Desperate housewives, i'm in love!! ♥ Her har dere dagen antrekk
Shorts fra Love Culture, Tank topp fra Papaya, Converse på beina.

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag/ i går?
Blogges senere :-) 

Happy 4th!

Heihei!

Jeg beklager for null blogging i går, men vi kom så seint hjem. Som dere fleste vet så var det 4 juli i går, og det feiret vi på vannet. Vi ankret opp ved Fort Myers og gikk rundt i gatene der. Der etter gikk vi å spiste litt mat og badet i solnedgangen. Veldig koselig og ikke minst gøy! Vi så på det fine fyrverkiret som startet halv 10. Etter det dro vi hjem.  Da var klokken halv 12 så da gikk vi rett i seng etter en varm dusj.

I dag var vi en tur på stranden og slikket sol. Nesten rett etter stranden dro vi på Mels diner og spiste middag, hehe! Nå skal vi se på Pretty little liars før vi legger oss.

Hva syns du om bildene? 
Vi blogges! :-) 

En spennende dag på stranden!

Hei!

I dag dro vi en tur på stranden i Cape coral. Vi kom dit i 10 tiden. Det var fint vær fram til klokken 1, da det kom en skikkelig thunderstorm som det vanligvis gjør på sommeren pga klimaet. Vi satt oss da under et tak og leste bok og snakket. Koselig var det forde :-) Det var satt opp masse skilt på stranden der det stod at vi ikke kunne gå i vannet pga en bakterie som var kommet i havet på CC beach. Det kom 3 forskjellige nyhetskanaler og skulle intervjue folk som hadde badet der i dag. Vi hadde heldigvis ikke badet, men ble spurt om å bli intervjuet forde. Vi sa nei da, hehe! Nå skal vi se på frustrerte fruer og spise grillmat! Solen har tittet fram igjen :-)

Litt bilder fra stranden!
Hva gjorde du i dag/i går?

Fort Lauderdale

Heei!

I helgen har vi vært i Fort Lauderdale. Vi bodde i leiligheten til Kristy som hun har der, og vi var der fra fredag til lørdag. På lørdag morgen var vi på Sawgrass Mills Mall og shoppet. Det var skikkelig gøy,  iogmed at der er så enormt stort! Etter vi var der, dro vi på Fort Lauderdale beach. Nydelig strand! :-) Vi var på stranden helt til klokken 8, før vi dro hjem og grillet. På søndag slappet vi bare av ved poolen før vi tok turen hjem! En kjempe fin helgetur :-) Her har dere litt bilder:

Litt bilder fra Fort Lauderdale!

Hva syns du om bildene? // Har du vært i Fort Lauderdale før?