september 2012

Takk :-)

Hei dere, jeg har veldig lite blogg innspirasjon osv så jeg legger ned bloggen enstund. Jeg kommer tilbake om en stund, men jeg har rett og slett ikke tid til blogg nå. Tusen takk for at dere fulgte meg og bloggen min og jeg håper dere vil følge meg når jeg starter opp igjen. Snakkes om en ganske lang stund, Silje :)

 

Want


Åååå, som jeg har lyst til å bruke dette antrekket. Jeg vet at jeg skal kjøpe genseren i allefall og det andre kjøper jeg viss jeg har råd.. Buksen og vesten er frå gina tricot. Sko, bikbok. Genser lindex. Leppestift og neglelakk fra cubus. WANT!

Hva syns du?

Klem Silje :)

Love it


©SiljeNordmo
Hallo!
Jeg elsker dette outfite og har å lyst til å ha det på meg en dag. Alt er fra bikbok bortsett fra vesken som er fra h&m. Jeg syns det var kjempe fint, men det er min stil og mening. ELSK!

Hva syns du om outfitet?

Outfit


Idag så skal jeg til Kaja og vi finner sikkert på noe kult. Håper vi kan slappe av litt. Idag har jeg jogget også. Føler meg sprek. Hehe, delig.
Hva syns du? Hva skal du idag?

-Silje

Min buss-historie!

Hallo dere, nå har jeg noe skikkelig skummelt å fortelle! Jeg skulle ta bussen hjem fra dansinga, alene. Det satt to pakkiser der på alderen 18-19 år. De satt bakerst i bussen så når jeg gikk for å sette meg sa de ''Sett deg litt lengre bak'a'' Jeg bare så på dem og ignorerte de. ''Også ser du bare stygt på oss? Hahahahaha'' Sa de. Jeg hørte på musikk hele veien hjem også skulle jeg trykke på stopp. Da rettet de seg opp og så på meg akkurat som at de også skulle av der. Jeg gikk ut av bussen og så at de også gikk av. ''Ey, ikke gå så fort'a'' Jeg gikk kjempe fort, også skulle jeg løpe over veien fordi jeg bor på andre siden. Så ser jeg bak meg at de også løper over veien og ser på meg. Jeg ble kjempe redd og gikk fortere. Istedet for å gå inn i min innkjørse,l så de så hvor jeg bodde gikk jeg inn i naboen sin. Jeg løp over hagen og låste opp døren til huset mitt. Så gikk jeg inn og låste døren bak meg. Jeg var helt skjelvend!!

Nå tenker jeg at det ikke var noe farlig, det er ikke så mange som gjør noe ulovelig midt på eikveien og i dagslys. Men det var SKUMMELT forde!Har du opplevd noe lignende?
-SiljeNordmo