Outfit

Antrekk 9.Juli

Hei!

I dag har vi vært på stranden, igjen! Vi liker oss veldig godt på stranden som dere kanskje har skjønt, hehe! Det er fortsatt bakterie i vannet på Cape Coral beach, så vi ligger å steker. Det er jo noe som heter å "lide for skjønnheten"? Haha, neida det er jo selvfølgelig deilig også! I dag er vi veldig slappe så derfor skal vi bare sitte hjemme og se på tv-serier i kveld i stedet for å bli med Pappa og Kristy på Bikenight. Nå ser vi på Pretty Little Liars live på ABC Familiy, hvor kult? Heheh :-DDHva syns du om antrekket?
Vi blogges :-) 

Antrekk 6/6-13

Hei dere!

I dag har vi vært på stranden og slikket enda mer sol! I morgen skal vi ut med båten, det skal bli så deilig. Elsker å være ute med båten, skal prøve å få tatt noen bilder til dere også :) Nå skal vi snart lage Taco og bare kose oss resten av kvelden. Blir nok noen episoder Desperate housewives, i'm in love!! ♥ Her har dere dagen antrekk
Shorts fra Love Culture, Tank topp fra Papaya, Converse på beina.

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag/ i går?
Blogges senere :-) 

Antrekket


Kjole fra bikbok, sko fra toms, hatt fra bjou birgitte

Hei dere! I dag har Victoria og jeg badet veldig mye. Det har jo vært over 36 grader i dag, så er egentlig ikke så rart. Vi gikk oss en tur på butikken, som var helt forferdelig i denne varmen, haha.. Nå sitter vi i sofaen og slapper av, merker at jeg er skikkelig trøtt.. Må holde meg våken litt til, ofr å vende meg til tidsforksjellen. 6 timer tilbake om noen lurer.Men Jetlagen er her altså.. 


Uten sminke begge to..

Hva syns du? 

Gårsdagens antrekk

Hei dere! Jeg tok noen antrekksbilder ute på tjøme i går som jeg tenkte å vise dere nå. Hehe, ble for seint å poste det i går etter det andre innlegget, men bedre seint en aldri! Her har dere det!
Shorts fra H&M, Topp fra Love Culture, veske og bikini fra Lindex

Hva syns du?

Outfit +


Shorts fra bikbok, t-shorte fra h&m, sko fra toms

Hei dere! I byen kjøpte jeg ingenting, bare kikket litt. Har bestemt meg for å klare å spare pengene i 2 uker, hehe. Håper det hvertfall :) Etter vi var i byen gikk vi litt rundt på eik i solen, før vi dro hjem til meg oghørte på musikk ute på plenen. Deilig. Jeg virkelig elsker sommer!

Ikke glem spørsmålsrunden HER
-Silje

 

Dagens outfit
Shorts fra Love Culture, skjorte fra H&M,  Veske fra Lindex, Briller fra Glitter, TOMS på beina.

I dag avr vi i Oslo med klassen, på noe som heter Ocean Talent Camp. Det var en sånn UV tur, hvor 10 000 andre 9.klassinger skal i løpet av denne uken. Skal du dit? Etter skolen har ejg vært med Victoria, og det var som vanlig veldig gøy. Vi var også ute me dNicolay på kvelden, og det var veldig koselig! :-)

Hva syns du om antrekket? // Skal du på Ocean Talent Camp?

OutfitKjole fra bikbok, cardigen fra Florida, Converse på beina

I dag skjer det ikke stort. Skal gjøre litt skolearbeid og slappe av tenker jeg. Får se om jeg får gjort noe blogg greier, kanskje lage video? Hvordn video vil dere ha isåfall?

Vil dere ha video - hvordan video? // Hva syns du om antrekket?

Outfit - Fredag

Hallo! Endelig helg. Er så sliten etter den fantastiske uken med Justin, Oslo, framføringer og dansing. Alt har gått i et sett. Men ikke nok med det, det er jo show til helgen! Jeg er veldig sliten og kunne godt tenkt meg å slappe av og sove hele helgen, men å danse er mye bedre. Gleder meg veldig, håper så mange som mulig kommer å ser på :) Om ikke så alt for lenge, skal jeg ned på oseberg på sceneprøve, blogges!


Bluse og bukse - BIKBOK // Ola vest - PAPAYA

Hva syns du?

Antrekk

Hei! Vil bgeynne med å si unnskyld for dårlig blogging. Har vært så utrolig mye denne uke, måtte jo ta igjen litt på skolen. Skal prøve å blogge så mye jeg kan :)

I dag har jeg vært på konfirmant undervisning og vært med Nora og Kaja. Veldig koselig! Nå skal jeg pugge litt på en matteprøve og på dansing. Kos dere idag!Bluse og bukse fra Bikbok, Ola vest fra Papaya

Hva syns du? 

Outfit

Hei dere! I dag har jeg vært på båttur igjen og det var bare helt nydelig! Varmt og skyfri himmel. Jeg skal vise dere antrekket migg for kvelden, håper dere liker det :)
Hva syns dere?

Antrekk ++

Hei søteste! Spørsmålsrunden er nå spillt in og redigert. Jeg holder på å laste den opp nå, så det er bare å vente til den er ferdig! Gled dere. I dag har jeg vært på extend og danset litt, også har jeg vært på café med Victoria og Mathilde. Har lastet ned pretty little liars episodene så jeg kan se dem på flyet i mrg! :) Nå skal Victoria og jeg bare kose oss resten av dagen før jeg må se over kofferten og pakke det siste. Gleder meg! :DDDJakke fra Sorbet, bukse fra bikbok, Bluse fra h&m, Converse på beina.

Hva syns dere?

Vår


Bukse og topp fra Bik bok, jakke og clutch fra H&M, sko fra Converse

Hva syns du?

Lørdag

Hallo dere! I dag har jeg vært med Kristina. Vi har vært på café og en tur hjemme hos Kristina. Koselig! I kveld skal jeg i bursdag til Vilde, så Nora kommer hit nå snart for at vi skal ordne oss. Gleder meg, blir sikkert veldig gøy! Her er forresten dagens antrekk:
Bukse fra Bikbok, jakke fra H&M, Genser fra Florida, Sko ra Converse

Hva syns du?

Dagens antrekk

Hei! I dag begynte vi 12.30 på skolen og sluttet 13.30. 1 time lang skole dag! Skikkelig deilig. Grunnen til det var jo at vi har fått smartboard i klasserommene og lærene skulle bli kurset i disse. Victoria sov her i natt, så vi lagde en god frokost før skolen. Nå har vi akkurat vært på konfirmantundervisning og skal sette oss ned å øve til en prøve, før vi skal på dansing! :)Topp og bukse fra Bik bok, jakke fra H&M, armbånd og veske gave

Hva syns du? 

Sunny monday

Hallo dere! Nå er det slutt på ferie og tilbake på skolebenken og hverdagen. Dansingen starter igjen, prøver og innleveringer blir det og blabla.. Hehe, heldigvis bare 4 uker til ferie! Eller 3 til jeg drar da ;) Idag er det lekser dansing og bubble tea med Nora som står på planen. Her har dere dagens antrekk:Cardigen og bukse fra Bik bok, Skjorte fra H&M

Hva syns dere? // Hva skal dere idag?

Helgen

Hei dere :) I går var jeg med Kristina og Katarina. Vi var hjemme hos Kristina og bare hadde det veldig koselig goså var vi en tur i byen på bubble tea og kikket litt rundt. Ingen bilder ble tatt, desverre. I natt har jeg sovet hos Katarina og jeg skal være med henne idag. En fin slutt på ferien! Det kunne godt vært en uke lenger ferie for min del.. Her er dagens antrekk

 


Bluse og jakke fra H&M, bukse fra Bik bok

Hva syns du?

Dagens

Hallo dere! I dag er Victoria her, veldig koselig! Vi skal se på film tenkte vi, vi vet ikke hvem enda. Vi finner en på netflix, hehe ;)  Her har dere mitt antrekk for dagen:Bukse fra bik bok, genser fra gina tricot, sko fra dinsko

Hva syns du?

Outfit 19. FebruarGenser fra VeroModa, Bukde fra Bik bok,  Skjerf fra Gina tricot, sko fra Converse
Hei dere!
Idag skal jeg være med Katarina. Vi skal en tur på café også vet jeg ikke hva som skjer etter det, hehe! Jeg er så lei av vintersko og boblejakke, så idag blir det skinnjakke og converse! Deilig ♥

Hva skal du idag?// Er du lei av vinterklær? 

Outfit, 18 Februar

Genser fra H&M, bukse fra Bik bok, sko fra Converse
Hallo dere! I dag er Kamilla her. Antrekket for dagen er egentlig veldig enkelt, men samtidig ganske fint. Dagen idag blir helt slækk trur jeg, men det er veldig deilig. Det er jo det ferier er til syns da jeg!

Hva skal du idag?
 

Dagens
Genser fra H&M, Skjorte fra Lindex, bukse fr Bikbok

Hei dere! Idag har jeg mye skolearbeid jeg må gjøre. Veldig kjedelig, men det må gjøres. I kveld etter dansingen kommer Kristina hit og sover over. I morgen har nemlig Katarina bursdag! Hehe, hun burde glede seg ;) 

Hva syns du om antrekket? 

Bursdags outfit

Hallo dere! I går var jeg i bursdag til Hedda, og det var utrolig koselig. (bilder kommer senere) Jeg tenkte å vise dere antrekket mitt fra bursdagen.SKjørt fra Bik bok, Topp fra Gina Tricot, Smykke er Julegave, Sko Økonomi sko

Hva syns dere? 

Outfit

Hallo dere! Dere har sett antrekket før men jeg viser dere forde. Håper dere liker det! :) 

Idag skal jeg på konfirmantsundervisning rett etter skolen. Håper det blir gøy. Jeg skal også øve til en prøve vi har på fredag. Kjedelig.. Også skal jeg selvfølgelig på dansing, gleder meg ♥

Hva syns dere?

Dagens fangst

Hallo! Idag som sagt så var jeg på café med Kristina. Det var vedlig mye salg idag, så jeg har selvfølgelig svidd av litt penger. Problemet mitt er at jeg nesten bare kjøpe sommer klær. Jaja, gleder meg til å bruke dem! :) Nå er jeg hos Kaja og skal sove her i natt, veldig koselig! ♥

Topp fra Cubus 50,-  Skjørt fra Bikbok 99,-  

Hva syns du om innkjøpet mitt? 

Mercredi
Bukse og genser fra Bik bok, jakke fra KappAhl.

Hallo dere! Idag når jeg våknet trudde jeg det var sommer! Solen lyste inn på rommet mitt, ååååh det var deilig! :-D Jeg starter nemlig seint på onsdager, så solen kom å vekte meg! Hehe. Idag skal jeg gjøre ferdig innleveringen også skal jeg på dansing. Helt vanlig dag. Skal også på café med Nora og kanskje Victoria senere idag.

Hva syns du om outfiten?

Denim vest

Hallo dere! Antrekket idag ser der på bildene over. Olavesten og genseren er fra et sted i Florida og buksen er fra bikbok. Sko fra cab. Idag så skal jeg gjøre ferdig et prosjekt som vi skal ha ferdig til torsdag og framføre om på fredag. Også skal jeg på dansing da, som vanlig :) Ha en fin tirsdag alle sammen!

Hva syns du om antrekket?

Antrekket

Skjorte fra Lindex, bukse fra Bik bok, t-shorte fra New yorker
Hallo dere. Idag så skjer det ikke noe spennende. Det helt vanlige egentlig, lekser og dans. Også er Kaja hos meg da, utrolig koselig :)

Hva syns du om antrekket? 

Outfit 16 Januar
Topp og bukse fra Bik bok,  sko fra CAB

Hva syns dere?

Birthday outfit


Kjolen vet jeg ikke hvor er fra, et sted i Florida Sko økonomi sko

Hallo, nå har jeg akkurat kommet hjem fra bursdag. Det var en utrolig koselig bursdag. Over ser dere hva jeg hadde på meg, hva syns dere? :-)

Outfit 9-01/13

Hei dere!

Etter skolen idag så dro jeg rett på konfirmant undervisning så derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Tenkte å vise dere dagens outfit, håper dere liker det :-)Skjorte fra H&M strikke jakke bik bok bukse bik bok 

Nå skal Victoria og jeg snart dra bort til Nora på peppekakehus knusing, hehe. Det er en tradisjon vi har hatt veldig lenge så det blir koselig! Kos dere resten av dagen.

Hva syns dere? 

Girl in pink

Hei! Som dere ser på bildene over så var det en lyse rosa genser og et smykke fra bikbok som var dagens antrekk. Nå skal jeg til min venninne Kaja en tur, så nå må jeg nesten løpe til bussen.

Hva syns dere?

 

Want


Åååå, som jeg har lyst til å bruke dette antrekket. Jeg vet at jeg skal kjøpe genseren i allefall og det andre kjøper jeg viss jeg har råd.. Buksen og vesten er frå gina tricot. Sko, bikbok. Genser lindex. Leppestift og neglelakk fra cubus. WANT!

Hva syns du?

Klem Silje :)

Love it


©SiljeNordmo
Hallo!
Jeg elsker dette outfite og har å lyst til å ha det på meg en dag. Alt er fra bikbok bortsett fra vesken som er fra h&m. Jeg syns det var kjempe fint, men det er min stil og mening. ELSK!

Hva syns du om outfitet?

Outfit


Idag så skal jeg til Kaja og vi finner sikkert på noe kult. Håper vi kan slappe av litt. Idag har jeg jogget også. Føler meg sprek. Hehe, delig.
Hva syns du? Hva skal du idag?

-Silje