Videblogg

Svarene!

Heei! 

Her har dere svarene på spørsmålsrunden, håper dere blir fornøyde! Hvis noen lurer på hvorfor øya min nesten er lukket noen ganger er det pga solen, heheheh! Ja, kameraet fokuserer veldig dårlig noen ganger. Fant ut først når jeg var ferdig at det var sånn. Skulle egentlig tatt av fokuseringen, men jaja da vet jeg det til neste gang! Her har dere videoen :)

Sett på HD 720 for mye bedre kvalitet.

Hva syns du?

Mine kjoler & Skjørt - videoblogg

Hei! Her har dere videobloggen og temaet ble mine kjoler og skjørt. Håper dere liker vidoen! 

Hva syns dere?

Romvideoen!

Hei dere! Romvideoen er nå ferdig redigert og lastet opp. Håper dere liker den, og kommenter gjerne hva dere syntes :)

 
-Silje

Videoblogg

Her har dere innkjøps videoen, håper dere liker den :)

-Silje

Romvideo - Florida

Hei! Jeg har laget en romvideo til dere og jeg håper dere liker den! Det er ikke veldig bra kvalitet, men jeg har ikke verdens beste kamera enda. Heldigvis er det ikke lenge til konfirmasjonen, hvis ikke jeg får speilrefleks så skal jeg kjøpe det! Men nok om det! Her har dere videoen :D


Unnskyld at jeg skjelver litt, haha! Bedre en ingen video :)

Hva syns dere om rommet mitt hos pappa?

Video - Fails

Hallo :) Jeg har redigert en video med alle failsene fra spørsmålrunden. Tenkte det var litt gøy? Haha, fikk meg en god latter når den var ferdig! Gøy :) Hahahah! Syns du det er gøy med slike videoe?

Spørsmålsrunden ++

Hei leserne mine! Nå sitter jeg antageligvis på flyet på vei til New york. Jeg mellom lander der i 5 timer før jeg skal fly vidre til Florida. Hele reisen er på ca 17 og en halv time. Ganske lenge. Hehe, det er verdt det! :) Jeg har forresten svart på spørsmålsrunden. Jeg skal redigere en "fails" video enten på flyet eller en annen dag hvor jeg har tid. Gled dere. Håper dere liker svarere!

STARTEN ER REDIGERT PÅ STEMMEN ALTSÅ! Hahah :D 

Video - sminking i blinde

God morgen søteste! Her har dere videoen av Victoria og meg som jeg snakket om. Håper dere liker den, hehe! 
(sett på 720pHD for bedre kvalitet)


Det er ikke verdens beste kvalitet på videoen fordi vi måtte filme med photobooth! Men video ble det og det er det viktigste ;)

Hva syns dere om videoen? 

Sneak peak

Hallo dere! Victoria og jeg har laget en video til dere hvor vi sminker hverandre i blinde, haha! Jeg har redigert den ferdig og lastet den opp på youtube. Men det tar litt tid før den er klar.. Så fort den er ferdig skal jeg legge den ut til dere! Haha, Utrolig morsom video, fikk oss en god latter! :)

 


Sneak peak, ikke at du ser så mye! Hahah..

Gleder du deg? 

Sminkevideo

God morgen! I går lagde jeg en sminkevideo  til dere :) Jeg viser ikke produktene så lenge, så kameraet rekker ikke helt fokusere.. Det går sikker bra, dere skjønner hva det er.

 
Oi, heldig med starts bilde! Haha.. Sett på 720 HP for bedre kvalitet.

Jeg liker Victoria i bakgrunnen, hahah. Søt ♥ 
Håper dere likte videoen :D